Oyuncu kulaklığı mı, müzik kulaklığı mı?

Bütçe
3000

aibrhmckr

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2018
Mesajlar
81
3000 TL civarında bir kulaklık alacağım ancak iki kulaklık almak istemiyorum. Tek kulaklık ile işimi çözmek istiyorum. Sony WH1000XM4 mü alsam yoksa o fiyata oyuncu kulaklığı mı alsam bilemedim. Arada kalmamın sebebi 1000xm4'ü PC'de de kullanacağım ve PC'de kullanırken oyunlarda kullanmak için kablolu bağlayacağım. Tam tersi oyuncu kulaklığı alsam bu sefer telefonda kablolu kullanacağım ve ses kalitesinde bariz bir düşüş yaşayacağım. Müzik dinlemeyi de oyun oynamayı da çok seven biri olarak gerçekten çok arada kaldım.
 
Müzik kulaklığı tabiki de. Her zaman rekabetçi oynayacaksınız diye bir şey yok ya.
Ayrıca rekabetçi oyun oynarken de etki etmiyor. Mesela Dust2'de uzuna geçtik diyelim, ne olursa olsun tünele bakacağız. Haksız mıyım?
 
Müzik dinleyecekseniz ve günlük hayatta çok daha fazla kullanacaksanız müzik kulaklığı alın.

Müzik kulaklığı ile oyun oynamayın derim ben size.

Aslında bu bütçeyi ikiye bölüp 1500-1500 olmak üzere oyun ve müzik için ayrı kulaklık almanızı öneririm.

İksi de farklı klasmanda ürünler çünkü. Biri müzik için tasarlanırken diğeri oyun performansı için tasarlanmış bir ürün.

Oyun oynayamaz veya müzik dinleyemez misiniz hayır yapabilirsiniz ancak tatmin edici bir deneyim sunmayacaktır.

ASUS STRIX GO 2.4 alabilirsiniz günlük hayatınızda sırıtmayacakken en azıundan oyun oynarken de yarı yolda bırakmaz. Nüzik konusunu bilemiyorum.
 
3000 TL kulaklık mı ? Ne memuru alkol bey.
Hocam eğer 3000 TL verecekseniz en iyisinden oyuncu kulaklığı alın derim.
fhagjsklfgalshgladsf
Güldüm gece gece yine. Ama dediğim gibi dışarıda da müzik dinleyeceğim. Bir önerin var mı?
Müzik kulaklığı tabiki de. Her zaman rekabetçi oynayacaksınız diye bir şey yok ya.
Ayrıca rekabetçi oyun oynarken de etki etmiyor. Mesela Dust2'de uzuna geçtik diyelim, ne olursa olsun tünele bakacağız. Haksız mıyım?
Bencede aslında ben rekabetçi oyun oynarken kulak içi kulaklık da kullandım. Çok mu fark hissettim hayır. Benim gönlüm de müzik kulaklığından yana ancak pc de kullanırken, PC min mikrofon çıkışı rezalet olduğu için gerçekten sesim rezalet bir şekilde karşıya iletilecek. Bu durum hakkında bir fikrin var mı? Çünkü mikrofon çıkışı gerçekten rezalet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı