TurkNet'e geçilmeli mi?

Hocam 9 metre bulunmayan nimet valla. Çok yakınsınız. Benim 81 metre 100 mbps kullanıyorum. Bu internet işlerinde çok fazla değişken bulunuyor ben sadece ana değişkenlere göre yorum yapıyorum. Ama 9 metre fttb gibi birşey gayet iyi.
Ana santrali evden görebiliyorum, maksimum 50 metre falan uzaklıkta eve. Ona rağmen hız bana düşük geliyor. Sanırım altyapının eski olmasından kaynaklanıyor.
 
Geçilir ben turknet abonesiyim mükemmel hem hızlı interneti hemde ping değerleri iyi bizim evde 4 kişi var hepsi bu anda yüklense bile ping 3 falan artıyor bu kadar
 
Bu daha yakın ancak fiyat...

1618792230966.png


1618792255973.png


Geçilir ben TurkNet abonesiyim mükemmel hem hızlı interneti hem de ping değerleri iyi bizim evde 4 kişi var hepsi bu anda yüklense bile ping 3 falan artıyor bu kadar.

Herkeste değişiklik gösteriyor maalesef hocam.
 
Bu daha yakın ancak fiyat...

Eki Görüntüle 981181

Eki Görüntüle 981182



Herkeste değişiklik gösteriyor maalesef hocam.
Burada saha dolabı daha yakın. Büyük ihtimal size yakın saha dolabı inşa edilmiş ve siz daha uzakta olandan hizmet alıyorsunuz. Türk Telekom' a Twitter üzerinden portunuzun size yakın olan dolaba taşınması istediğinizi belirtin. @krc_ysf ve @ttdestek kanallarını etiketleyin.
 
Senelerdir Turknet kullanıcısıyım. Geceleri internet kesintisinden tutun, "bakım var" yalanlarına kadar her şeyi duydum. Kimsenin sizle ilgilendiği yok, gerek olduğu zaman ulaşmanız zor hatta imkansız olabiliyor. İlk seneler iyiydi ama şimdi çok kötüledi. Geçmek istersen bunları bilip de geç derim.
 

Geri
Yukarı