Yurtdışından alınan telefon Türkiye'de tamir ettirebilir mi?

halil333333

Decapat
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
280
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim bir telefonum var fakat ekran düşme sonucunda kırılmış durumda ve dokunmatiği çalışmıyor. Telefonu Fransa'dan getirtmiştim fakat benim yaşadığım çevrede gerçek servis olduğunu sanmıyorum telefon orijinal ekran takılması için servis bulabilir miyim? Yoksa geri yurtdışına mı göndermem lazım.

ASUS ZenFone 4 Max ZC544kl.
 
Yurtdışına göndermeden de yaptırabilirsin ama orijinal taktırmak istiyorsan servise göndermen gerekiyor. Telefon Türkiye'den alınmadığından ve garantisi de burada geçmediğinden dolayı buradaki orijinal servisin yapacağını düşünmüyorum. Yinede arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim.
 
Yurt dışına göndermeden de yaptırabilirsin ama orijinal taktırmak istiyorsan servise göndermen gerekiyor. Telefon Türkiye'den alınmadığından ve garantisi de burada geçmediğinden dolayı buradaki orijinal servisin yapacağını düşünmüyorum. Yinede arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim.

Peki para verip taktırmam mümkün mü zaten bu telefonu Türkiye'de satışa sunulmadan almıştım
 
Bazı büyük markalarda global garanti oluyor. Bulunduğunuz ülkede tamiratı mümkün kılıyor. Asus'ta var mı bilmiyorum. Varsa da kahrolası Asus Türkiye'nin beş para etmez teknik servisi sorun çıkarabilir. Fransa'ya gönderme şansı varsa öyle tamir ettirebilirsiniz. Ancak düşme sonucu ekran kırılması garanti kapsamı dışındadır. O sebeple orijinal yedek parça ve hizmet bedeli için çıkacak kallavi ücrete razı olacaksanız gönderin. Yani yapılacak şey burada bir telefoncuda tamir ettirmek.
 
Peki para verip taktırmam mümkün mü zaten bu telefonu Türkiye'de satışa sunulmadan almıştım
Orijinal servis kabul ederse yaptırabilirsiniz ama yaparlar mı bilmiyorum. Bu konuda direk birinci ağızdan bilgi almanız gerekir. Normal telefoncular her türlü yaparlar.
 
Bazı büyük markalarda global garanti oluyor. Bulunduğunuz ülkede tamiratı mümkün kılıyor. ASUS'ta var mı bilmiyorum. Varsa da kahrolası ASUS Türkiye'nin beş para etmez teknik servisi sorun çıkarabilir. Fransa'ya gönderme şansı varsa öyle tamir ettirebilirsiniz. Ancak düşme sonucu ekran kırılması garanti kapsamı dışındadır. O sebeple orijinal yedek parça ve hizmet bedeli için çıkacak kallavi ücrete razı olacaksanız gönderin. Yani yapılacak şey burada bir telefoncuda tamir ettirmek.

Telefonun zaten garanti süresi dolmuş durumda ben parasına rağzıyım akraba var Fransa'da ona ekran almasını söyleyeceğim ve onu telefoncuda taktıracağım ama eğer bu dediklerim olmaz ise elimde çok sağlam bir ekran koruyucu var biyerlerden ekran taktırır geçerim.
 
Peki para verip taktırmam mümkün mü zaten bu telefonu Türkiye'de satışa sunulmadan almıştım.

Benim bir telefonum var fakat ekran düşme sonucunda kırılmış durumda ve dokunmatiği çalışmıyor. Telefonu Fransa'dan getirtmiştim fakat benim yaşadığım çevrede gerçek servis olduğunu sanmıyorum telefon orijinal ekran takılması için servis bulabilir miyim? Yoksa geri yurt dışına mı göndermem lazım.

ASUS ZenFone 4 Max ZC544kl.

Türkiye'de de ekran bulmanız mümkün cihazın Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum ama eğer var ise bulabilirsiniz orijinal ekranını yanlışım varsa kusura bakmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı