Kendimi kötü hissediyorum

Painflu

Femtopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
60
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendimi değişik hissediyorum, sabaha kadar uyumadım 😭 Daha doğrusu yalnız hissediyorum diyelim. Kendimi düzeltmem gerektiğini biliyorum ama bahaneler çıkıyor karşıma. İnternet cart curt ama seneye sınavim var. Düzeni kurabilsem İngilizce, Python, Arduino öğreneceğim ve çok başarılı olmak istiyorum. En başarılı ben olacağım yani elit olmak istiyorum. Bence yasitlarima göre çok olgunum. Hiç arkadaşım yok, kardeşimle de anlaşamıyoruz. Annem de kızıyor. Kendimi yaza kadar hazırlayıp yazın başlayacağım güzel şeylere.

Ha bir de keşke kız arkadaşım olsa ama şimdi önemli değil, o sonranin konusu.
Kendimi 16 yaşıma kadar egitecegim. Lise de çok farklı bir ortam o yüzden önemli, kendimi çok sıkmadan İngilizce, Python, Arduino öğreneceğim ve +90 ortalama yapacağım. Ondan sonra diyecekler ki sen insan misin? İdolum elon musk, bu adamı yaklaşık 3 yıl önceden beri tanıyorum. Barış Özcan'da görmüştüm.

İngilizcemi ilerlettikten sonra para bulabilirsem yurt dışında bıle okumak istiyorum. Tum bunları yapmak istiyorum ama bir şey bana engel oluyor, yapamıyorum. Düzen kuramiyorum ve kendim karamsarlığa dönüyorum. Gün içinde bir neşeli oluyorum, bir karamsar. O sesi yikmak istiyorum. Sokak hayvanım cabbar da kayıp, ya olmuştur ya da birisi sahiplenmistir. Soyleyeceklerim bu kadar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek ben takmıyorum galiba hiçbirşeyi sabahtan akşama kadar oyun oynayıp gece manga okuyup yatıyorum ve bu kadar gelecek kaygım yok , sende gelecek kaygısı da var ve biliyorsun o zaman niye duruyorsun ki ? Ben mangaka olmak istiyorum zaten ondan kendimi çok kasmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı