Fare değişimi sonrası eski hassasiyet nasıl ayarlanır?

badboy19

Decapat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
45
Arkadaşlar benim kablolu farem vardı. CS:GO 1.7 ile oynuyordum ancak bozuldu. Şimdi yeni fare alsam aynı hassasiyeti nasıl yakalayacağımı bilmiyorum. DPI öğrenip yeni farede aynısı yapsam aynı hissi yakalayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme yanılma yapabilirsiniz. Ben de faremi yeni değiştirdim 5 dakika süren bir deneme yanılma sonrası eski hassasiyetime çok yakın bir hassasiyet elde ettim.
 
Eski farenin dpi'ını biliyorsan yeni alacağında da aynı dpi değerine ayarlarsan hissiyat birebir aynı olacaktır. Bu arada alacağın farenin dpi ayarlanabilir olacağını varsayarak yazdım eğer dpi değeri değişmeyen bir fare alacaksanız o zaman birebir aynı dpi değerli fare almalısınız. Eğer ki eski dpi değerinizi biliyorsanız 1.7(cs'deki değer)×dpi yaparak oyun içindeki hassasiyeti bulabilirsiniz.
Bu durumda yeni alacağınız farenin dpi değerini yukarıdaki işlemden çıkan sonuca bölerek csdeki yeni hassasiyet değerini bulabilirsin.
 
Eski farenin DPI'ını biliyorsan yeni alacağında da aynı DPI değerine ayarlarsan hissiyat birebir aynı olacaktır. Bu arada alacağın farenin DPI ayarlanabilir olacağını varsayarak yazdım eğer DPI değeri değişmeyen bir fare alacaksanız o zaman birebir aynı DPI değerli fare almalısınız. Eğer ki eski DPI değerinizi biliyorsanız 1.7(CS'deki değer)×dpi yaparak oyun içindeki hassasiyeti bulabilirsiniz.

Bende böyle düşünüyorum fakat bozulan mouse DPI ayarımı öğrenemiyorum internette bulamadım bu ayarlardaki işaretçi hızı DPI ile aynı şey mi peki bilginiz var mı?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    89,9 KB · Görüntüleme: 29

Yeni konular

Geri
Yukarı