Yakuza 5 Remastered Türkçe yama isteği

Barkan

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, oynanış süresi olarak seri içinde en uzun olan oyun bu ve hikayesi 0. oyun hariç hepsinden daha sürükleyici. Varsa benim gibi Yakuza hayranları, buraya doluşalım ve bizi biri görene kadar istemeye devam edelim.
 
Kiwami 2 tool bulunamadı sanırım. 0 ve Kiwami yamalarını yapan kişi öyle demişti diye hatırlıyorum. Yama gelecekse bence Remastered Collection' a topluca gelmeli çünkü cidden çok kilit olayları içeriyor 3. ve 4. oyun.
 
Ben oyunu bitirdim de 0-Kiwami beğenip devamına girmeyen arkadaşlarım vardı Türkçe yaması yok diye. Onlar için iyi bir haber 15₺ pek yüksek bi' para da değil.
Yapımcılar Japon olduğundan İngilizce oynamak en mantıklısıdır. Ana dili İngilizce olan bir yerde yapılan çoğu oyunda bolca atasözleri e deyimler bulunur. Yani Yakuza serisinde çok ağır bir İngilizce yok. Lise seviyesinde biri kolayca anlayabilir. 15TL'ye zaten Yakuza 0 alınır. Ama alanların kendi tercihi...
 
Türkçe yamaya gerek olduğunu sanmıyorum. İçerik olarak en zengin Yakuza oyunu olan Like a Dragon'da bile Türkçe yamaya ihtiyaç duymuyorsunuz oynarken, 5'te hiç ihtiyacınız olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı