HP Laptop vs Lenovo Laptop vs Acer Laptop

Kafan güzel herhalde. Şöyle konuşacağına susman daha sağlıklı olur.

Sanırım bütçe 5K bandında. Önereceğim cihaz Acer Swift olur. Uzun pil ömrü, muadillerine göre müthiş bir panel (ekran) kalitesi, cidden sağlam ve hafif kasa.

 
Konu sahibi kullanım amacını yazsaydı...
Adamın attığı tüm modeller ultrabook. Bütçesi de ancak ona uygun zaten. Ben de olabilecek en uygun (kendim de çok fazla markanın, cidden çok sayıda modelini kullanan birisi olarak) öneriyi yaptım kendi fikrimce.

Ultrabooklar ince, taşınabilir, kasası sağlam ve "uzun pil ömrüne" sahip olurlar. Swift, bunların üstüne sınıfında standart olmayan seviyede iyi panele sahip.
 
Adamın attığı tüm modeller Ultrabook. Bütçesi de ancak ona uygun zaten. Ben de olabilecek en uygun (kendim de çok fazla markanın, cidden çok sayıda modelini kullanan birisi olarak) öneriyi yaptım kendi fikrimce.

Ultrabook'lar ince, taşınabilir, kasası sağlam ve "uzun pil ömrüne" sahip olurlar. Swift, bunların üstüne sınıfında standart olmayan seviyede iyi panele sahip.

Ben hep şarjda kullandığım için pile hiç dikkat etmem, şaşırdım bilgisayarda pilden bahseden birini görünce. Hep; kocaman ekran zaten, neyine yetecek pil, derim kendi kendime.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı