Battlefield 3 silah tavsiyesi

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar Battlefield 3 oynuyorum. Kendime uygun bir silah arıyorum normalde AEK 971 kullanıyorum bunu Foregrip+Heavy barrel+Kobra adlı zoomla kullanıyorum. Başka silahlarda denemek istiyorum ama tam kendime uygun silah bulamadım M16A3 diye bir silah varmış galiba onu denedim çok kötü oynadım sürekli M416 ve AEK 971 arasında dolanıyorum. Tavsiye silahınız var mı ? Ve üstüne eklentiler ?
 
Şahsen Silah Seçmiyorum 87 silahta 74 tane en az 100 kill hemen hemen hepsiyle başarılıyımdır. Ama AN-94(Acog X4-ForeGrip-Flash Sup.) Bunu bi otomatik kullan derim akıyor silah.

Sonra Ak-74M(Flash Sup+KobraRDS) Mtar(KobraRDS-Foregrip-flash ya da heavy barrel) Asval Setup lık pek bir şey yok bunda kendisi iyi zaten..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir düşman oyuncu ile karşılaştığında gözüne geliyor ve görmesini baya bir engelliyor. Lazerin görevi budur.

Lazerin temel görevi namlunun hedefe tam olarak yönelip yönelmediğini göstermektir. Oyuncular genel olarak lazeri "hip-fire" denilen olayı başarıyla yapmak için kullanıyor. Yani lazerin tek görevi düşmanın gözünü kamaştırmak değil. Bunun dışında BF3 için tek bir silah/ekipman belirlemek pek mümkün değil bence. Haritaya ve oynadığın moda göre değişir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı