ASUS ROG Delta alınır mı?

Ürünü, İtopya üzerinden sipariş verdim. 2500 TL'den 1300 TL'ye düşmüştü (siyah modeli) ve yanında ASUS ROG kulaklık standı veriliyordu. Çok uyguna geldi. Umarım sıkıntısız şekilde elime ulaşır. Elime ulaştığı zaman bende bilgi veririm.

İtopya'yı ben de gördüm. Ve güvenemedim. Kulaklık standı 1.200 TL, kulaklık 2.000 TL iken nasıl bu kadar ucuz olabilir dedim. İyice araştırdım ve UPS Kargo diye bir kargo firmasıyla çalıştıklarını gördüm. Eskiden iyiymiş de şimdi pek de güvenemedim. Yorumlarında bana bir ay sonra falan geldi, çok geç oldu demişler falan. Ondan Hepsiburada üzerinden sipariş verdim. Yine de umarım onlar yalandır, inşallah elinize en kısa sürede ulaşır. :) Bu arada dediğim gibi %10 alüminyummuş, metal değil.
Beyaz güzelmiş ya bende ki siyah :)

Ben QP Bilişim'den aldım 1450 tl idi zamanında.
Bu da benim ROG Delta, RGB'leri Delta S'deki gibi yapmaya çalıştım Aura creator ile yapınca böyle bir sonuç ortaya çıktı :D
Eki Görüntüle 1061375
Bu RGB'ler de bayağı güzel olmuş bu arada.
 
Son düzenleme:
İtopya'yı ben de gördüm. Ve güvenemedim. Kulaklık standı 1.200 TL, kulaklık 2.000 TL iken nasıl bu kadar ucuz olabilir dedim. İyice araştırdım ve UPS Kargo diye bir kargo firmasıyla çalıştıklarını gördüm. Eskiden iyiymiş de şimdi pek de güvenemedim. Yorumlarında bana bir ay sonra falan geldi, çok geç oldu demişler falan. Ondan Hepsiburada üzerinden sipariş verdim. Yine de umarım onlar yalandır, inşallah elinize en kısa sürede ulaşır. :) bu arada dediğim gibi %10 alüminyummuş, metal değil.

Kulaklık standı 1200 TL değil. Sizin baktığınız ASUS'un harici olarak sattığı kulaklık standıdır. Benim aldığım kulaklığın, yanında gelen stand 218 TL ve kulaklık ile beraber ücretsiz bir şekilde geliyor.

 
Kulaklık standı 1200 TL değil. Sizin baktığınız ASUS'un harici olarak sattığı kulaklık standıdır. Benim aldığım kulaklığın, yanında gelen stand 218 TL ve kulaklık ile beraber ücretsiz bir şekilde geliyor.

Ah, tamam. Şimdi anlaşıldı.
 
Ben de İtopya'dan almayı düşünüyorum memnun musunuz üründen ve standından?

Şöyle söyleyim. Üründen aşırı memnunum. Gerek, ses kalitesi olsun. Gerek, mikrofonu olsun. Bayıldım. Fakat ürünle beraber gelen kulaklık standına, ürünü koyamadım. Standa, ürün büyük geldi. Onu başka zaman kullanmak için depoya kaldırdım. Ki, standın kalitesi de aşırı iyi.
 

Geri
Yukarı