Monster Abra A5 v16.3 30 düşük FPS

Dustin

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2018
Mesajlar
541
Çözümler
1
Merhabalar, Assassin's Creed Origins oyununda 30-45 arası FPS alıyorum ve bu inanılmaz saçma. Bilgisayarı aldığımdan beri birçok oyun oynadım hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bir sürü çözüm yolu denedim internetten bakarak ancak hiçbiri bir işe yaramadı. Oyunu ekran kartıyla çalıştırdığıma eminim ancak hala FPS'de değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
 
Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp öyle kontrol edebilir misiniz? Cihazınızda MUX yok, büyük ihtimalle ekran kartını pek kullanmıyor. Bunu çift kanal RAM kullanarak veya harici monitöre/ televizyona bağlayarak çözebiliyoruz. Eğer çıkışlar NVIDIA ekran kartına bağlıysa haricî monitöre veya televizyona bağlamak etkili oluyor ki genelde öyledir.
 
Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp öyle kontrol edebilir misiniz? Cihazınızda MUX yok, büyük ihtimalle ekran kartını pek kullanmıyor. Bunu çift kanal RAM kullanarak veya harici monitöre/ televizyona bağlayarak çözebiliyoruz.
Bugün bunu yapmam mümkün değil, yarın size test edip döneceğim.
 
Oyunun optimizasyonunda sorun olduğundan kimse bahsetmemiş. Bunun dışında oyunu hangi ayarlarda, kaç FPS, GPU ve CPU kullanımı yüzde kaçta, CPU ve GPU sıcaklıkları kaçta, RAM kullanımı ne kadarken oynuyorsunuz? Bu verilere MSI Afterburner kullanarak ulaşabilirsiniz.
Oyun işlemciye aşırı yük bindiriyor laptopun ısınmaması mümkün değil.

Not: 8 GB RAM yetmiyor olabilir. Çünkü ortalama 3-4 GB arka planda uygulamalar ve sistem kullanıyor. Oyun da normalde 6-8 GB arasında belleğe ihtiyaç duyuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı