Reeder P13 Blue Max Lite 1.149,00 TL

Yani haksız sayılmazsınız. Eski iPhone telefonların batarya ömrü o kadar iyi değil. Aslında şarjda kullanıma çok dayanıklı değil. X serisi geldikten sonra toparlamaya başladılar.
İPhone'dan bahsetmiyorum. Reeder'dan bahsediyorum. Kendim de bu markadan bir cihaz aldım ve bataryası 1 yıl anca dayandı ve öldü.
 
İçindeki parçaların 2. el olup, kozmetik yapısı güncellenip "sıfır" adı altında satılan cihazdan farkı olmadığını düşünüyorum, alınmamalı ve uzak durulmalı.
 
Arkadaşlar bundan 3-4 sene (3 sene olması lazım) önce Reeder P11 kullanıyordum. Reeder kesinlikle pişmanlıktır. Bedava olsa almayın. Xiaomi'nin giriş seviyesi modeli olan Mi 8 Lite alıp kurtuldum zamanında. O bile çok büyük bir nimet olarak geldi. Sebepleri sayayım:
İlk olarak, telefonda kendiliğinden reklam virüsü (AdWare) var. Saçma sapan sitelere girmem, apk indirmem, daha önceden cihazıma virüs bulaştırdığım yok gibi bir şey. Cihazı sıfırlamama rağmen, sürekli Chrome'dan abuk subuk sayfalara giriyor. Ki bu sayfalarda reklam da yok, sanki insanlara eziyet etmek için yapılmış. Dr. Web ile taratınca Root istiyordu silmek için. Ben de bilmediğim için uğraşmadım.
Daha sonra, cihaz kalitesi yerlerde. Gövdenin boyası kılıfla kullanmama rağmen sökülüyordu köşelerden. Camı 25 santimetre uzaklıktan düşürseniz tuz buz oluyor, çok kötü. İşlemci desen çöpün çöpü. Asla almayın.
 
Almayacağım da merak ettim fiyatı aşırı ucuz tasarımı çok hoş insanı meraklandırıyor.

Makyajlama hocam dışı güzel içi tuvalet gibi 😃 geçen telefoncuda gördüm bir tame arkadaş almıştı. 2ay sonra telefon gitmiş
 

Yeni konular

Geri
Yukarı