Her kart düştüğünde programı silip tekrar yüklüyorum hepsi düşüyor.
Nasıl yani?
Her kart düştüğünde programı silip tekrar yüklüyorum hepsi düşüyor.
şimdi bir tane oyundan bütün kartları düşürdükten sonra iddle master'ı tamamen siliyorum sonra tekrar yüklüyorum başka bir oyunda 2 saatten kısa sürede hepsi düşüyor. silmediğim zaman hiç kart düşmüyordu.Nasıl yani?
2 saatten kısa süre içinde kart düşüremezsin.şimdi bir tane oyundan bütün kartları düşürdükten sonra iddle master'ı tamamen siliyorum sonra tekrar yüklüyorum 2 saatten kısa sürede hepsi düşüyor. silmediğim zaman hiç kart düşmüyordu.
2 saatten kısa süre içinde kart düşüremezsin.
Düşüyor ustam düşüyor. 5 dakikada bile düşer.2 saatten kısa süre içinde kart düşüremezsin.
İade mi ediyorsunuz düştükten sonra?Düşüyor ustam düşüyor. 5 dakikada bile düşer.
Hatta örnek atayım:
Eki Görüntüle 1082491
Eki Görüntüle 1082487
Bende hiç 3 saat altında düşmedi.Düşüyor ustam düşüyor. 5 dakikada bile düşer.
Hatta örnek atayım:
Eki Görüntüle 1082491
Eki Görüntüle 1082487
2 saatin altında düşürme taktiği var mı?Hayır iade etmiyorum bir de oradan ban yemeyelim diye. Ama zarar edersem denerim.Bir tanesini oluyor mu diye denemiştim ve iade olmuştu kartlar düştükten sonra.
Idle master açıyorum. Arada duraklat butonuna basıyorum, tekrar başlatıyorum. Düşüyor. Fark yok yani.2 saatin altında düşürme taktiği var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.