Windows 11 TPM Sorunu Çözümü Ve Tüm Sistemleri Destekleyecek Şekilde Kurulum

BurkayITG

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2019
Mesajlar
44
İyi günler dilerim. Bildiğiniz üzere yakın zamanda resmi olarak Windows 11, İnsider kullanıcılarına açıldı. Kurulum için bazı şartlar var. TPM 2.0 çipi gibi bazı gereksinimler bulunuyor. Şimdi bunları nasıl bypass edebileceğinizi göstereceğim.

Windows 11 Insider Link: https://disk.yandex.com.tr/d/XKtGMIku2wSkcA
BAT Dosyası Link:
https://codeload.github.com/St1ckys/Win11/zip/refs/heads/main
DLL Dosyası Link: https://mega.nz/file/Xq5wVJRY#WESXumMDcuhvp4muP657s4oT4pvq8Z6EmZoQ32CbH6I

Yukarıda verdiğim linklerdeki dosyaları download ediyoruz. Bundan sonraki işlemimiz Rufus ile ISO dosyanızı bilgisayarınızın desteklediği şekilde ayarlayıp yazdırıyoruz. İşlem tamamlandıktan sonra indirdiğimiz RAR dosyasındaki BAT dosyasını (TXT dosyasına gerek yok.) USB belleğimizin içine atıyoruz. Sonraki işlemimiz olarak DLL Dosyası linkindeki Zip dosyasındaki DLL dosyasını USB belleğimizin içindeki sources klasörünün içine atıyoruz. Sıradaki işlemimiz ise USB ile Boot etmek veya yükseltme yapmak. Yükseltme yapmak için Setup dosyasını çalıştırıp yükseltmenizi yapabilirsiniz. Sıfırdan yazmak için ise USB ile Boot etmeniz gerekiyor. Boot ettikten sonra ''Bu Bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz.'' Ekranını Görünce Shift+F10 tuşlarına basıp CMD'yi açıyoruz. ''notepad'' yazıp Enter'liyoruz. (Kesme işaretlerini yazmayın.) ondan sonra Sırasıyla ''Dosya'' ve ardından ''Aç'' yerlerine tıklıyoruz. ''Metin Belgeleri (.txt)'' yazan yeri tüm dosyalara ayarlıyoruz. Ondan Sonra USB belleğimizin içindeki BAT dosyasına sağ tık yapıp ''Birleştir'' seçeneğine tıklayıp onay veriyoruz.(Aç tuşunun bir altındaki yerde bulunuyor ''Birleştir'' seçeneği.) CMD'yi kapatıp kutucuktaki sol yukarıdaki geri sekmesine tıklayıp tekrardan ''Ürün Anahtarım Yok'' seçeneğine tıklıyoruz. Tebrikler, Windows 11 kurulumu için TPM gibi gereksinimleri Bypass ettiniz.

Son olarak dosyalar güvenlidir. Şahsen virüs taramasından geçirdim. Başkaları da aynı işlemi yapmış sorun bulamamışlar. Sizler için fayda sağlayabildiysem ne mutlu bana. Hepinize tekrardan iyi günler dilerim. =)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce laptobuma uyguladım ve işe yaradı teşekkür ederim. Küçük bir not eklemek isterim bat dosyasını açmak için ''Bu Bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz.'' ekranına gitmenize gerek yok. Formatın ilk ekranında (Klavye seçiminde) bile açmanız yeterli, hata ekranı almanıza gerek kalmayacak.
 
Shift + F10 ile cmd'nin açıldığınıda bu sayede öğrendim, inşallah tüm Windows kurulumlarında çalışıyordur, bu sayede şifre kırmak için Büyüteç yerine cmd'yi eklemek zorunda kalmam :D
 
Peki güncellemeleri alıyor mu?
ERROR: THIS Media CANNOT BOOT IN LEGACY MODE

Please remove this media and press any key to reboot

hatası veriyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı