Rehber CoD: MW ve Cold War nasıl ucuza alınır?

Birkaç gün önce bu yöntemle cold war aldım öncesinde yine bu yöntemle modern warfare almıştım ikisi de çalışıyor üstelik ikisini de aynı rusya hesabına aldım.
hocam bu unlink olayı 1 yılda bir olmuyor mu nasıl alıyoruz anlatabilir misin ben cod mw yi rus vpn ile ucuza aldım ama cold war almaya korkuyorum unlink den
Evet alabilirsiniz aynı hesap olduğundan, fiyatların ruble olarak gözüktüğünden emin olun sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Merhabalar ben Warzone'de epey kastığım için hesabı birleştirmek istedim ve MW'yi Rus hesabımdan değil de normal hesabımdan kasıyorum şimdi gidip direk Cold War alabiliyor muyum yoksa MW de yaptığım gibi unlink olayı falan mı yapacağım biraz geç yazdım ama şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bende ping kısmında "..." Var ve bağlanamıyorum. Opera'da da aynısı oluyor.

No route selected. Increase number of TCP or UDP routes.
 
Son düzenleme:
Konuyu tekrar diriltiyorum. Opera'dan VPN eklentisiyle denedim ve ödeme kısmına kadar geldim, fakat ödeme kısmında hata veriyor.(Başka yöntem deneyin diyor.) "Blizzard hesabını yeni açtım, fakat eski gmail'i kullandım." Başaran yoksa patladı diyebilir miyiz?
VPN ile yeni iki hesap açtım(gmail+blizzard) ve hiçbir ödemeyi kabul etmedi. İki tane kart denedim. Patladı arkadaşalar.
 
Son düzenleme:
Konuyu tekrar diriltiyorum. Opera'dan VPN eklentisiyle denedim ve ödeme kısmına kadar geldim, fakat ödeme kısmında hata veriyor.(başka yöntem deneyin diyor.) "Blizzard hesabını yeni açtım, fakat eski Gmail'i kullandım." başaran yoksa patladı diyebilir miyiz?
VPN ile yeni iki hesap açtım(Gmail+Blizzard) ve hiçbir ödemeyi kabul etmedi. İki tane kart denedim. Patladı arkadaşalar.

Adress bölümüne eğer VPN ile Rusya'ya bağlandıysan Rusya'dan bir posta kodu ve adress girmelisin yoksa kabul etmiyor.
 
Önceden birisi bu hesapların banlandığını yazmıştı öyle bir durum var mı?

Ben 5 ay içinde hem CoD MW hem de Cold War aldım ve henüz boyle birey olmadı benim için sonuçta bir hile falan değil adamların oyunlarını alıyoruz yani bir şekilde parasını oduyoruz bu yontem ile birçok kişi Türkiye üzerinden aldı hatta ben Rus VPN üzerinden Overwatch aldım sonra iade ettim bir sıkıntı çıkmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı