MacBook Air M1 Lol oynanırsa ömrü kısalır mı?

Katılım
24 Temmuz 2021
Mesajlar
49
Merhabalar, ben MacBook Air M1 2020 aldım. Lise 3 teyim, asıl üniversite için aldı babam çşu an dizi film ders için kullanacağım. 1 2 sene önceden aldık, yani üniversite için sorum: Şu an günkük 3 saat falan LoL oynarsam bilgisayarın ömürü kısalır mı biliyorum. Oyun bilgisayarı değik zaten, sadece LoL oynuyorum. O da günlük 2 3 saat oynasam bilgisayar çabucak eskir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
M1 çip ile LoL güzel çalışıyor. Ama bilgisayarınızda fan yok. Uzun süreli oyun oynamada ısınacaktır. Buna dikkat edin. Günde 3 saat oynamanızın herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum.
 
Laptopu kullanmak için aldın, kullanmaktan korkma bu kadar. Olduğu yerde de eskiyebilir ayrıca. Isı konusuna gelirsek Core Temp kullanıyorum ben ama macOS'a uygun mu bilmiyorum.
 
Laptopu kullanmak için aldın, kullanmaktan korkma bu kadar. Olduğu yerde de eskiyebilir ayrıca. Isı konusuna gelirsek Core Temp kullanıyorum ben ama MacOS'a uygun mu bilmiyorum.

Haklısınız iyi ve yüksek fiyatlı laptopum ilk defa oldu eski bilgisayarımda LoL'u saatlerce oynardım fakat bunda günde 3 saati geçirmemeye çalışacağım fakat sizin söyledikleriniz de içimi rahatlattı teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı