NZXT müşteri hizmetleri cevabı

Aolzarin

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
1.236
Çözümler
4
Yer
Kocaeli/Gebze
Arkadaşlar merhaba, X52 Kraken sıvı soğutucumun pompası bozuldu, ben de ticket attım. Cevap geldi ama bir ödeme istiyorlar ne olduğunu anlamadım. Bu tarz durumlardan iyi anlayan birisi cevaplarsa sevinirim. Değişim yapacaklarını söylüyorlar galiba.

"Hi there,

Thank you for reaching out,

We would like to begin your RMA process! In order to do so we would need a copy of your receipt/invoice along with the following information:

Name:
-shipping address (ın this format)
-Address line 1
-Address line 2
-City
-State/Province
-Country
-Postal code.
Phone number:
Serial number:

1) after we validate your proof of purchase, we will then issue you an rma# along with a pre-paid shipping label.

2) once we receive the defective unit, we will release the order and ship a Brand New unit to you. You will be updated with tracking information as soon as the package is shipped.

*If an Advanced replacement is needed, we will charge you temporarily for the price you had originally paid for the unit. Once we capture the temporary payment, we will ship the New unit to you within 3-5 days. Once the defective unit is returned back to us, you will be refunded the Full amount that was temporarily captured.

Please let me know if you have any further questions.

Thank you for your patience and your continued Support with NZXT!"
 
Belirtiği formatta adresini ve seri numaranı yazacaksın. Daha sonra faturanı ekleyeceksin. Onlara ulaştıktan sonra yeni bir ürün gönderecekler.
 
Name:
-shipping address (ın this format)
-Address line 1
-Address line 2
-City
-State/Province
-Country
-Postal code.
Phone number:
Serial number:
Ve faturayı at
Bunları cevapla ve onlara at. Daha sonrasında kargo kodu verecekler ve onlara ürünü gönder.
Yenisini göndereceklermiş.
 
Eğer farklı bir durum olursa ürün ücretini alacaklar. Ürün sana geldiği zaman iade olacak.
If an Advanced replacement is needed, we will charge you temporarily for the price you had originally paid for the unit. Once we capture the temporary payment, we will ship the New unit to you within 3-5 days. Once the defective unit is returned back to us, you will be refunded the Full amount that was temporarily captured.
 
Faturayı attıktan sonra iade işlemini başlatacaklarmış. O ödeme dediğiniz, sizin bozuk ürün ellerine geçene kadarki olan süreçmiş. Kısaca ödemeyi yeni ürünü göndermek için istiyorlar. Siz ödeme yaptığınız gibi ürünü yollayacaklar. Bozuk olan ürün de ellerine ulaştığı zaman parayı geri iade edecekler. Sizden bir ücret talep etmiyorlar yani. Güvence için istedikleri bir para. Olur da bozuk ürünü göndermezseniz diye. Ama bu kesin olacak diye bir şey yok. Ürünün durumuna göre bunu talep edebilirlermiş.
 
Peki parayı nasıl göndereceğim bildiğiniz IBAN verecekler be ben TL olarak mı göndericem
Para durumu söz konusu değil şimdilik. Alışverişinizi fatura bilgilerine bakarak onayladıktan sonra iade işlemlerini başlatacaklar. Ücretsiz kargo gönderim bilgileri verecekler. O bilgilere göre ürünü yollayacaksınız. Ürün ellerine geçtiği zaman size yeni ürün yollayacaklar. Yolladıkları ürünün kargo durumunu da güncel olarak bildirecekler. Para isteme mevzusu farklı bir durum ortaya çıkarsa olacak. Onu zaten size bildirirler. Şimdilik standart prosedür işleyecek.
 
Advanced RMA isterseniz para istiyorlar. Corsair ile aynı durumu gördüm. Advanced RMA da yanlış bilmiyorsam, siz bozuk ürünü göndermeden size sıfırını gönderiyorlar ama parasını ödüyorsunuz. Siz bozuk ürünü gönderdikten sonra paranızı geri veriyorlar.
 

Geri
Yukarı