#KotayıKaldır - Salgın Sebebiyle Operatörlerin Kotaları Kaldırması Kampanyası

Bulabiliyor ki öyle bir paket var.
Ayda 599 lira internete verecek bir adamın akli dengesinden şüphe ederim. Ortaklaşa fiyatı bölüşüp kullanacaklarsa okey, ama sadece kendisi için alacaksa cidden delidir. Millet bak et alamıyor o paraya, gıdasını karşılayamıyor.

Aylardır kayıt açtım Turkcell'e gelin bölgede 1 mbps hız var düzeltin diye en sonunda zorla da olsa 2022'de kuracaklar istasyon. İnşallah fiberli kurarlar ve bütün bandları açarlar, 2600/20 Bandwith felan olursa hıza hız demem, garanti 100 mbps görürüm.

Turkcell bu işte iyi, nereye gitsem 20 hız altı görmüyorum. Bu SuperBox fiyatlarıda artmasıyla 2 yıla kalmaz her yerde sabit 30-40 verir Turkcell.
 
Son düzenleme:
@Dost94 Ek paketler çıkararak kullanıcının faturasını şişirmek varken neden artırsınlar :D Böyle ISS'ler var başımızda.
Rekabet edilmesine izin verilmiyor ki.

Eskiden utanmadan çekinmeden şunu diyorlardı (rekabet kurallarına aykırı!) :

Bizim **net'le centilmenlik anlaşmamız var onların olduğu yere biz gelmiyoruz...


Eminim çoğunuz bu yanıtı aldınız zamanında...

Bu bildiğin rekabet yasasına aykırı işte...

Tekelleşme yapar bu "centilmenlik anlaşmaları"
 
Hey gidi günler.. Bu konuya ilk yazdığımda pandemi geçici zannediyordum 6 aylığına falan kota kalksın, herkes internete erişebilsin ve evde güvende kalsınlar diyordum. Görünen o ki salgın 5 sene falan daha aramızda olacak.
Eeehh pek sanmam ya. Omicron çok farklı ve artık yüzde 70 vaka omicron. Şuan bugün net 80k vaka vardır gerçekte. Herkes teste gitmiyor sonuçta.

5 6 kat hızlı geçiyor deltadan. Ve ciğere inmiyor üst solunum yolunu enfekte ediyor. Yani daha az ölümcül. Aşılılar gayet hafif geçiriyor.

Yazın sonu çıkacak varyantlarda artık gribe dönecektir ve sadece sağlık sorunu olan yaşı ileri olan vs insanların aşı olması ve sadeve toplu taşıma gibi kalabalık yerlerde maske takılmaya devam edilir.

Şu 6 gün instagram da storylerde çoğu arkdaşınızın (özellikle yıl başı partisine gitmiş) covid + storysi olacaktır. :)
 
Son çıkan varyantlar etkisi daha az ise bence virüs artık kendi kendisini yok edecek gibi, son çırpınışları olacak inşallah...
 

Geri
Yukarı