2000 TL telefon önerisi

Bütçe
2000 TL
Hocam işte asıl sorun burada.
Yazılım öyle saçma bir haldeki PUBG gibi oyunları stabil çalıştıran cihaz ana menüde kasabiliyor.
Çoğu zaman normal günlük kullanım performansı sorunlu oluyor ama bazen oyun performansınıda yazılım ile yerin dibine sokuyorlar.
Hmm anladım peki ne almalıyım poco yazılımsal kötü paramın üstüne koyamıyorum yani babamın bana verdiği bütçe ne alabilirim
 
Nasıl yani sonuçta MIUI arayüzünü kullanıyor genelde şu ana kadar MIUI arayüzünde en son güncellemede sorun çıktı POCO genel olarak yazılımsal hatalı olsa X3 NFC en iyi oyun için telefon olamazdı bence.

Arkadaş haklı annemde de POCO X3 NFC var nadir de olsa ufak kasmalar oluyor tabii saniyelik sürdüğü için pek sorun değil bence.
 
Hocam genel konuşuyorum.
Herkeste olmuyor ama azımsanamayacak kadar kullanıcı bu durumdan muzdarip.
Ya böyle diyosunuz tamam da illaki mükemmel olacak diye bi kayda yok her telefonun illaki bi sıkıntısı var note 8 pro mesela mıuı 12 güncellemesi telefonu kötüleştiriyo mesela hatta note 9 pro var kuzenim de diyoki ilk aldığımda batarya 2 gün rahat gidiyordu son güncellemeyi yapınca 1.5 gün gidiyo diyo
2000TL'ye alacaksan sağlamsa alınır telefonu tanıdığın bir telefoncuyla almaya gidersen daha iyi olur.
Ya baktığımda sahibinden .com a sıfır kutusu yeni açılmış 1500 1700 tl ye bulunuyo
 
Ya böyle diyosunuz tamam da illaki mükemmel olacak diye bir kayda yok her telefonun illaki bir sıkıntısı var Note 8 Pro mesela MIUI 12 güncellemesi telefonu kötüleştiriyor mesela hatta Note 9 Pro var kuzenim de diyoki ilk aldığımda batarya 2 gün rahat gidiyordu son güncellemeyi yapınca 1.5 gün gidiyor diyor.

Ya baktığımda sahibinden .com a sıfır kutusu yeni açılmış 1500 1700 TL'ye bulunuyor.

Hocam bilmiyorum hayatımda hiç 2. el ürün almadığım için tecrübemde yok yani güvenilir mi değil mi hiçbir fikrim yok.
 

Geri
Yukarı