İstanbul’da Toplu Ulaşıma %15 Oranında Zam Yapıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hocam ne alakası var yapmayın günahını almayın adamın onunla bu zamın ilgisi yok belki konudan uzaksınız bilmiyorum ama reis reis dedikleri adam afgan ve Suriye'li kardeşlerini rahat besleyip mışıl mışıl baksın diye zam yapıyor.
Akp varken bu kadar zam gelmiyordu ulaşıma, öğrenci ücreti 1.25'ti en son. Bu adam bir geldi pir geldi. Her şeye zam yaptı, öğrenci 2TL oldu, bir de Mavi kart ücretine zam yapmış. Mavi karttan ne istedin be? Neyse daha fazla yorum yapmayacağım. Olayın arka planları elbette var, adamın önünü kesmeye çalışıyorlar. Fakat bu kadar zammı ben gereksiz buldum açıkçası.
 
Ya yapmayin hocam Allah aşkına. Hükümet zam yapınca kimse hükümete engel olmuyor, dış güçler falan yalan oluyor da belediye zam yapınca mı geliyor bu engeller. İkisinde de hata var. Lütfen yapılan hatalara kılıf bulmayın. İmamoğlu bile bana engel oluyorlar dememişken siz niye diyorsunuz anlamıyorum.



Bu oyun sadece İstanbul'a oynanıyor, diğer illerde yok. :D
IBB'den alınanlar hakkında bir bilgiye sahip değilsin değil mi? Fazla komiksin.
 
Ne kafadasınız yahu! A, B, C partisi gelse başa zam olmayacak mı? Koyun arkadaşlar, biraz ötede oynayın.
 
Benzine gelen zamlardan sonra çok da şaşırmamak gerekiyor eskiden 100TL'ye 30 litre alırdık sabah pompa 13 litre bile zor verdi.
 
Zam üstüne zam. Verilen sözler tutulamıyor belli ki. Önümüzdeki seçimlerde bu olumsuz olarak yansıyacak. Birileri tek kuruş para almadan(bkz: Tunceli) rahat rahat otobüs alıp hizmet verebilirken birileri zam üstüne zam yapıyor.
Tunceli'de kaç kişi yaşıyor?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı