Mülteci krizi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Avrupa'ya giden sınır kapıları açılsın gerekirse her ilden gitmek isteyen mültecilere araç desteği sağlansın yine de gitmezlerse yaka paça gönderilmeleri lazım başka çare yok bu iş işgale döndü artık adamlar eylem yapacak kadar öz güvenli.
son çare toplumun müdahale etmesi hiç istemesem de iş oraya doğru gidiyor ve sadece gönderilmekle kalınmayacağından eminim
 
Son düzenleme:
Şu an belki bir şey olmaz ama bundan belki 15-20 sene sonra toplumdan Hitler gibi biri çıkıp bütün bu azınlıkları
Tabi o zamana Türk milleti azınlık durumuna düşmezse.
temizlerse şaşmam.
Ayrıca ileride bu azınlıklar ülkeden hak talep edecekleri kesin. Bu bir işgaldir bence. Ama ne yazık ki hükümetimizin uyguladığı bu politika ülkenin sonunu getirebilir. Hayırlısı olsun bakalım olacakları göreceğiz.
 
Son zamanlar da mülteciler daha fazla denetimsiz girmeye başladı öncekilerine kıyasla. Artık katlanamıyoruz. Bir şeyleri duyurmaya çalışıyoruz.
Forumdan kime neyi duyuruyorsun ki?

Duyurmaya çalıştığın insanlar için sadece text mesajlardan ibaretsin, ha bir de takma adın var.

Ben de aynı şekilde başkaları için öyleyim, baytlarla ölçülen, bitlerden oluşan bir yazıdan ibaret.

Devletin işini devlet yapsın. Biz ise kendimize bakalım.

Mevlana Celaleddin Rumi'nin dediği gibi, "Dün akıllıydım ve dünyayı değiştirmek istedim, bugünse bilgeyim ve kendimi değiştiriyorum".

Önce biz kendimizi kurtaralım, başkalarının işi yerine, devletin işi yerine kendi işimizi yapalım yakınılan her şey kendiliğinden düzelir.
 
Ülkemize yapılan sayısız göç ve kaçak giren mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu mülteci krizleri nereye varacak, hepimiz tahmin edebiliyoruz ama sizin de görüşlerinizi merak ettim.

Hem ekonomik hem kültürsel açıdan onlar yüzünden zarara uğruyoruz gitmeliler.
Cinayet, taciz vb. olaylardan sorumlu olsalar bile paçayı kurtarıyorlar hala anlamış değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı