Ülke yanıyor!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi ihtimal otel dikecekler sandım ama bugün de Bodrum'da otele sıçramış. Otel dikeceksen niye varolanı yakıyorsun?

Büyük ihtimalle örgüt bağlantılı birileri tarafından senkronize bir biçimde yakılmış veya daha düşük ihtimalle sorumsuz bir insan topluluğu (Suriyeli,Afgan,keko farketmez) tarafından yakılan bir ateş sonucu çıkmıştır. ''Teröristler neden ateş yakıp yangın oluştursun'' diye soranları duyar gibiyim. Eylem,patlatma ve katliam yaparak da zarar verebilirlerdi ancak silahlı güçlerimiz buna izin vermiyor ve ülkeye girişini çıkışını ellerinden geldiğince engellemeye çalışıyorlar. Operasyonları da arttırdılar. Teröristler bu eylemleri yapamadıkları için kalan zararlı faaliyetlerden biri olarak da orman yakma özellikle de turistik bölgelerde. Çünkü amaç turistleri ülkeden kaçırtıp Yunanistan gibi daha alternatif ülkelere (Bu arada Yunanistan'da terör örgütüne el altından destek veriyor.) gelmeleri ve böylece ülkenin zaten pek iyi sayılmayan ekonomisine de bir darbe daha vurmak.

Hatta geçmişte yanlış hatırlamıyorsam 1997'de yaz aylarında gelen turistleri safarilerin geçtiği Beydağları'nda cip konvoylarının önünü kesip dağlara doğru kaçırıp araçları da ateşe veriyorlardı. Amaçları ise yine yukarıda bahsettiğim gibi Turistleri Yunanistan'a yönlendirip (ki bunu Yunanistan'da istiyor) Antalya gibi turizm cenneti şehirlerimize uğramamalarını sağlayıp turizm sektörü üzerinden ülke ekonomisine zarar vermekti. Devamında büyük operasyonlar düzenlendi ve oradaki turistler kurtarıldı ve teröristler sorgulandığında bu amaçlanan şeyi açıkladılar. Devamında 1.5-2 yıl sonra PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan Türkiye'ye getirilip sorgulandığında bu olay da soruldu ve yüzüne açıklandı. Devamında ''Bunu nereden biliyorsunuz ?'' diye sormuş cani herif. Aslında onu sorgulayan komutanın 2 yıl önceki bu olayların devamında operasyonu yöneten ve sorgusuna giren kişi olduğunu bilmiyordu.

Son birkaç satırın gerçek olup olmadığı hakkında bir bilgim yok ancak son satırda yazan gerçek bir olay. Bunu bilenler bilir. @hadwiger hocamdan bu gibi ihtimaller için neler olabilir ? Cevaplamanızı bekliyorum.
1993'te 33 askerimizi şehit eden PKK'nın elebaşlarından Şemdin Sakık'ın 1990'lardaki açıklaması:

"Silahımız tükenir, sayımız azalırsa:

Bodrum'a gider yatlarını yakarız. Antalya'ya iner seralarını yakarız. İstanbul'a çıkar arabalarını yakarız. İzmir'e ulaşır ormanlarını yakarız."

Anlaşılmıştır herhalde.
 
3-4 yer sanıyordum, durum daha da ciddiymiş. Kayseri'de oturuyorum ama yanan bir yer görmedim, neresi yanmış? Bilen var mı?
Bir benzin istasyonunun yanında da yangın olmuş, yapansa Suriye asıllı 2 terörist. Hâlâ ülkeye yararlarını arıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 20210729_231004.jpg
    20210729_231004.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Önce Antalya yandı: Son dakika... Manavgat'ta felaket! Korkunç görüntüler geliyor

Sonra Mersin'de yangın: Mersin'de orman yangını

Ve Osmaniye: Son dakika... Osmaniye'de orman yangını! Alevler evlere sıçradı, köylüler traktörlerle taşındı

Bunlar tesadüf değil. Gelen mülteciler yapmış olabilir. Teröristler yapmış olabilir. Yeter artık!

Evet hatta 2 adam elinde bidonlarla görüldü ormanda bunlar yaptı bırakın vatanımızı. İstemiyorum mültecileri. Vatanımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı