Aliexpress Aras Kargo nasıl takip edilir?

Merhaba bir şey sormak istiyorum bende aliexpress ten bir ürün aldım ve vergisini peşin ödedim o yüzden gene aras.Sizinki Geldiğinde sizden bir daha vergi aldılar mı? Öyle şikayetler var bende bir daha ödemek istemiyorum.Birde kargo geldimi?takip etmeyi başardınız mı ? Cevap verebilirseniz çok sevinirim
 
Lp ile baslayan kodlari global cainiao uzerinden daha sonrasinda ulkeye giris yaptiktan sonra Aras Kargo uygulamasini tele indirip e ticaret takibi Bolu'nden AliExpress secip aras takibini yapabilirsiniz web sitesi uzerinden yapamadim.
 
Merhabalar aynı böyle bir siparişim varda , sipariş sürecini anlatır mısınız acaba ? Daha acemiyim de
Ürün türkiye ye girene kadar aliexpress teki takip no ile takip ediyorsunuz global cainaio ile takip edebilirsiniz sonra türkiyeye ulaştığında aras kargo e-ticaret takip den aliexpress seçip aliexpress takip no yu yazıyorsun sonra hem arastan takip edebiliyorsun hemde tarattığında sana türkiye kodunu da verecek ondan da yapabilirsin bunları aras kargo nun uygulamasında yapabilirsin
 
Lp ile baslayan kodlari global cainiao uzerinden daha sonrasinda ulkeye giris yaptiktan sonra Aras Kargo uygulamasini tele indirip e ticaret takibi Bolu'nden AliExpress secip aras takibini yapabilirsiniz web sitesi uzerinden yapamadim.

Hay Allah sizden razı olsun. Kargolama Aras’ a geçtiğinden beri sipariş vermemiştim. Hatta peşin vergi ödemelerinden de haberim bile yoktu. Durum böyle olunca; yine PTT teslimatlı zannedip öyle sipariş vermiştim. Yerel dağıtım şirketini Aras olarak görünce de sevinçten havalara uçtum; çünkü Aras, çalışmayı en çok sevdiğim kargo firmasıdır. Tabi; o zamanlar tıpkı PTT sistemindeki gibi, kodlar otomatik dönüşüyor sanmıştım ama durum hiç de öyle değilmiş. Epey bir paniğe kapılmıştım ki; sizin mesajınızı gördüm, denedim ve çalıştı. Artık Aras üzerinden de yurtdışı kargolarımı sorgulayabiliyorum. Umarım dağıtıma çıkardıklarında da “Evde yoktunuz.” deyip iadeye düşürmezler.
 
Ürün hava alanına inmiş gözüküyor Türkiye'de TR için takip kodu bulamadım hala.
Merhaba. Öncelikle, ürün; Türkiye’ ye ya da gümrüğe giriş yaptığında değil, dağıtıcı firmaya verildiğinde ancak Türkiye içi takip kodunu görebilirsiniz. Tabi bunun da bir kriteri var; takipli kargo almış olmanız. Eğer kargonuz takipliyse ve dağıtıcı firma olarak PTT’ ye verilirse, zaten eski sistem işliyor. Ama ola ki Aras’ a verildi; lones8888’ in de dediği gibi Aras Mobil uygulama üzerinden LP ile başlayan kodunuzu ticari gönderiler kısmına girdiğinizde size; Türkiye içi Aras Takip No veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı