Askeri oyun

emirhan "pamda"

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
111
Çözümler
3
Eskiden oynadığım bir askeri oyunu arıyorum. Sadece başını ve bir bölümünü hatırlıyorum. Başında böyle kanyon gibi bir yerden ilerliyorduk daha sonra yol ayrımının tam ortasında olan bir kapıdan giriyorduk. Diğer hatırladığım kısım ise cadde gibi bir yerde ilerlerken üstümüze bir bir minibüs geliyordu birden, biz de kendimizi ileride bir girintiye atarak kurtuluyorduk hatırladıklarım bu kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır
CoD MW2 falan olabilir mi?
Detay verin. Oyun FPS oyunu mu? Ne zaman oynadınız? Elinizdeki silah ne idi?
Hayır Cod gibi çok fazla bilindik birşey değildi. Elimdeki silahı hatırlamıyorum ama ortadaki kapıyı açınca , kapıyı açar açmaz bir terörist aniden çıkıyordu falan , görevde tek biz vardık , yaklaşık 6 7 yıl önce oynuyordum. Fps oyunu
Commandos 2 gibi duruyor.

Commandos 2 değil grafikleri böyle arma 1 - 2 tarzı bir şey idi.
Tek başımıza ilerliyorduk Cod tarzı topyekün savaş değildi. Etraf çöl tarzı bir yerdi
 
Medal of Honor serisinden bir oyun olma ihtimali var mı?
Maalesef , Medal of Honor kadar da yaygın değildi hatırladığım kadarı ile ,büyük bir seri değildi . Delta Force Black Hawk Down tarzı bir oyundu.
Sanırım o oyunu bitek benim gibi üstümüze gelen minibüs ve jump scare ile çıkan teröristlerden hatırlayan bir arkadaş bilebilir , umut edelim bu konuyu görsün 1 aydır arıyorum oyunu.
Medal of Honor mekanikleri çok benziyor ama oynanış videolarına bakıyorum o değil.
 
Son düzenleme:
Maalesef, medal of Honor kadar da yaygın değildi hatırladığım kadarı ile, büyük bir seri değildi. Delta Force Black hawk down tarzı bir oyundu.
Sanırım o oyunu bir tek benim gibi üstümüze gelen minibüs ve jump Scar'e ile çıkan teröristlerden hatırlayan bir arkadaş bilebilir, umut edelim bu konuyu görsün 1 aydır arıyorum oyunu.
Medal of Honor mekanikleri çok benziyor ama oynanış videolarına bakıyorum o değil.

Hocam swat 4 belki?
 

Geri
Yukarı