İmamoğlu'nun yeni otobüs alabilmek için dış kaynaklardan bulduğu kredi, 9 aydır CB onayını bekliyor

Ak troller 1 ay önce İstanbul otobüsleri kötü diye Twitter'da ortalığı karıştırmıştı. Demek ki Erdoğan yüzündenmiş, adam onay vermiyormuş.
 

Dosya Ekleri

  • E7DhUfxWEAQncTJ.jpg
    E7DhUfxWEAQncTJ.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 81
Ak troller 1 ay önce İstanbul otobüsleri kötü diye Twitter'da ortalığı karıştırmıştı. Demek ki Erdoğan yüzündenmiş, adam onay vermiyormuş.
Doğruluk payı yüksek. İETT otobüsleri son zamanlarda gerçekten çok fazla arıza çıkartıyorlar ve sefer aksamaları da cabası. Ben de kızıyordum niye hala eski araçlara biniyoruz diye, eğer bu bilgi doğruysa ki muhtemelen doğrudur akp sever böyle hareketleri, geçmiş olsun halkımıza...
 
Devlet işi ile kişisel meseleler ayrı olmalı. Sadece o kişiyi sevmediği ya da çekemediği için kimse 9 ay kredi onayı beklemeyi hak etmez.
Sevip sevmemek değil ki mesele tamamen siyasi. Adamlar bi otobüs yenilemekten aciz diye propaganda yapıcaklar her yerde bu sayede.
 
Sevip sevmemek değil ki mesele tamamen siyasi. Adamlar bir otobüs yenilemekten aciz diye propaganda yapacaklar her yerde bu sayede.

Metrobüs çıkışların da bakiye geri yükleyen aletler var onlara belediye karışamıyor çevre ve şehircilik onların kontrolünde bazen parayı geri yüklemiyor. Herkes İBB'ye küfür ediyor adam kendisi diyor onlara biz karışamıyoruz diye. Herkes tamamen siyasi gerçekten.
 
Kredi çekerek otobüs mü alınıyor şimdi? Osmanlıya döneriz yakında öyleyse.
Önceki yönetimin neden belediyeyi borç içinde bıraktığını sorgularsan daha iyi cevap bulabilirsin 👍
 
Otobüs almak yerine sanayileşmeyi tek şehirde toplamak yerine dağıtsalar daha iyi olur. Hem nüfus artar hem iş gücü.

Hocam sanayileri şehrin yanına kurunca gürültü ve hava kirliliği oluyor sonra insanların morali bozuluyor... Yani en azından Cities Skylines'da öyleydi.
 

Geri
Yukarı