Karabük'te halk otobüsü, gelin arabası olarak kullanıldı

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.880
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ferhat Akkirpi, çalıştığı halk otobüsündeki tanıştığı kişi ile hayatını birleştirdi, evlendi. Halk otobüsünü gelin arabası olarak kullanmak için süsledi. Akkirpi, gelin alırken "Yolcuydu, son durağım" oldu kelimelerini kullandı. Akkirpi'nin kullandığı otobüse yolcu olarak binen kişiyle Ferhat Akkirpi evlenmiş oldu.
Halk otobüslerinden oluşan konvoy da oluşturuldu.

322.jpg


323.jpg


Ne olursa olsun doğru bulmuyorum, o araçlar devletin arabası. Devletin arabasının bu şekilde kullanılması doğru değil, o arabada herkesin hakkı var. Şahsen üstüme zimmetli otobüsü bu amaç için kullanmazdım. Kullanmak da doğru değil, kendi malı olsa neyse diyeceğim ancak kendi malı değil. Devletin malı. Kaynak.
 
Vardiyası yoktur, yoğunluk azdır veya gerek duyulmamıştır, araç kiralaması çok pahalı değil diye biliyorum ama belki de parası yetmemiştir veya değişiklik olsun diye böyle bir şey yapmıştır gibisinden düşünüyorum ve ben şahsen bunu sorun olarak görmüyorum şayet o bölgede ulaşım sorunu teşkil etmediyse. Evlilik demek onların mutluluğu demek ve şahsen ben üç beş otobüsün bu bahsettiğim şekilde kullanılmasını sorun olarak görmüyorum, çifte mutluluklar diliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı