Sanal Bankomat Kart ile 100 TL Migros Sanal Market Alışverişine 50 TL İndirim

Tim

Zettapat
Sosyal Tayfı
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
11.884
Makaleler
25
Çözümler
605
Yer
Stockholm
Sadece 31 Ağustos sonrasında oluşturulan kartlar geçerli.

  • 31 Ağustos-31 Ekim 2021 tarihleri arasında VakıfBank Sanal Bankomat Kart ile Migros Sanal Market uygulaması üzerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişe 50 TL indirim hediye edilecektir.
  • Kampanya, 31 Ağustos-31 Ekim 2021 tarihleri arasında VakıfBank İnternet/Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden Sanal Bankomat Kart oluşturularak, ilgili Sanal Bankomat Kart ile yine aynı tarihler arasında Migros Sanal Market uygulaması üzerinden yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
  • Altın, cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar vb. elektronik cihazlar hariç 100 TL ve üzeri sepet oluşturulduğunda, Sanal Bankomat Kart bilgileri girildikten sonra 50 TL indirim ödeme adımı, sipariş özeti sayfasında otomatik yansıtılacaktır.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. İndirim kampanyasından her bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabilir.
  • Başka ödeme yöntemleri ile gerçekleştirilen ödemeler bu kampanya kapsamında değerlendirilemeyecektir.
  • Kampanyaya bireysel kredi kartları, BusinessCard’lar, fiziki Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya aynı alışverişte sadece tek bir kart kullanılarak ödeme yapılması halinde geçerli olacaktır. Aynı alışverişte birden fazla Bankomat Kart veya banka kartı kullanılarak ödeme yapılması halinde (Çoklu Bankomat Kart ile yapılan ödemelerde) kampanyadan faydalanılamayacaktır.
  • 31 Ekim 2021 tarihine kadar, kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (Sipariş iptali/geri gönderim vs.) indirim kazanma durumunu etkileyebilir.
  • Kampanya koşullarının yerine getirilmemesi durumunda (alışveriş işleminin iptali, iadesi vb. nedenlerle), ilgili alışverişte yansıtılan indirim tutarı kadar, Sanal Bankomat Kart’ının bağlı olduğu Bankomat Kart’ına borç yansıtılacaktır.
  • Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar olan VakıfBank ve Mastercard kötü niyetli kullanımları eleme hakkına sahiptir. Ayrıca, kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsular kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadar olan bütün katılım verilerini ve kazandıkları indirimleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.
  • Kampanyadan ilk işlem gerçekleştirilen 10.000 müşterimiz faydalanabilecektir.
  • Kampanyaya katılan müşterilerimiz kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
  • VakıfBank ve Mastercard kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

 
Arkadaşlar ben 115TL'lik market alışverişi yaptım sepete ekledim Bankomat Sanal kartımı oluşturdum sipariş verdim 115TL aşağıdaki yazıya göre Sipariş kısmında 50TL indirim yapılacaktır yazıyor ama bende olmadı iptal mi etmeliyim?
  • Altın, cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar vb. elektronik cihazlar hariç 100 TL ve üzeri sepet oluşturulduğunda, Sanal Bankomat Kart bilgileri girildikten sonra 50 TL indirim ödeme adımı, sipariş özeti sayfasında otomatik yansıtılacaktır.
 
@Tim

Masterpass'e kaydedip Sanal Bankomat kullanınca indirimi uyguluyor ve sepette hemen gözüküyor. Mesela 110 TL yerine 60 yazıyor anında. Masterpass kullanmadan indirim uygulanmıyor.

Bu kısımları doldurup Masterpass tikini seçiyorum ama yine de indirim olmuyor. Anlamadım neden.

Sorun halloldu, çok teşekkür ederim. Devam Et'e tıklamam gerekiyormuş.

1630484477266.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı