LG G3 vs SONY XPERIA Z2 vs SAMSUNG GALAXY NOTE 3

Tabi ki de gelmez ama eski Touchwiz'in çok anlık da olsa mütemadiyen bir takılma durumu içinde olduğunu cümle alem biliyor. Hadi sürekli demeyelim. Hadi takılıyor da demiyelim. Ama kesinlikle stock roma çok yakın Z2 arayüzünden daha performanslı veya onunla aynı performansta çalışıyor diyemezsin.
Senin dediğin kasma ve donma yaşanan cihazlar eskide kaldı. Bende önceden ucuz samsung telefonlarının kasmasından çok Ancak Note 3 gibi telefonlarda bu sorunlar yok. Ayrıca sen Note 3 ile Z2'yi performans olarak kıyaslayamazsın.Note 3, performans olarak çok az gerisinde Z2'nin ama sen bunu oyun oynarken falan anlayamazsın. Sadece benchmark falan çalıştırırsan anlarsın. S5 ile kıyaslayabilirsin ki S5'in genel olarak gerisinde kalıyor. Ama bir oyunu Z2'de ve Note 3'de yanyana açtığında ekran kalitesi, renkler ve büyük ekranda oyun oynamanın verdiği zevk çok başka.
 
Son düzenleme:
Ben şahsen Sony'nin kasasını beğenmiyorum. Evet dayanıklı ama bana göre çok kaba ve ele oturmuyor. Bu yüzden telefon her ne kadar iyi de olsa kasasını sevmiyorum. Ben o fiyat aralığında Zenfone 2'yi de düşünmeni öneririm.
 
Ben şahsen Sony'nin kasasını beğenmiyorum. Evet dayanıklı ama bana göre çok kaba ve ele oturmuyor. Bu yüzden telefon her ne kadar iyi de olsa kasasını sevmiyorum. Ben o fiyat aralığında Zenfone 2'yi de düşünmeni öneririm.


Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat zenfone 2 bana göre değil.
 
Bu telefonlar arasından hiç düşünmeden Note 3 tavsiye ederim. Note serisi bence çok iyi bir seri. Pişman olmayacağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı