Okullar kapanmalı mı?

Aşı ölüm oranını indiriyor. Eğer olmuyorsan bunu diğer insanlara empoze etmene gerek yok. Sen korona olursun hastalıktan kıvranırsın, o kolayca geçirir. (Tabii ki riskleri var ve herkes için geçerli değil, şans işi)
Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun dostum? Aşı yayılmayı engelliyor mu demişim.
 
Günlük vaka sayısı 24bin kişi, ölüm 231 kişi daha iyi günleri görüyoruz. Kapatmamaya devam etsinler.
 
Aynen kantin bildiğin yanlış anlaşılmasın özgür Suriye ordusu gibi insan düşünür her 1.5 metre halinde olacak ve ortada duvar olup sıra sıra ayırmalı diye.
Kantinlerin açık olması zaten ayrı bir saçmalık. Salgın döneminde açık satış yapılmamalı bence. Ayrıca hiçbir zaman maskelerin çıkmaması gerekiyor, nasıl yiyecekler yemeği?
 
Eğitimden verdiğimiz kayıp yetmedi mi arkadaşlar? Şu aşamada okullar tekrar kapatılsın diyenler akademik başarısını zerre düşünmeyen insanlardır. Çok sevdalısıysanız açık öğretime geçin, salın okulları.
Reis ben kaytarmak için yapmıyorum çoğu kişide öyle yapmıyor virüs bu hafife alınacak kadar küçük bir şey değil babam şeker hastası ve ben okula zorlana zorlana gidiyorum sebebi okul sıraları bile ayrı değil 20 25cm var kantinlerde metre ayrımı yok sosyal mesafe yok öyle gittim geldim kafasıyla gidilmemeli eğitim alayım diye hayatımdan olmayayım.
 
Online dersten verimlilik alamasak bile ben kendimi hasta etmek istemiyorum. Okula gitmeyip devamsızlık yaparsak sınıf işi riskli, eskisi gibi, isteyen gitsin isteyen gitmesin, devamsızlık sayılmasın.
 

Geri
Yukarı