Steam hesabım çalındı

blacktiger5

Kilopat
Katılım
3 Mayıs 2016
Mesajlar
404
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik-Bilgisayar-Tamir
4 hafta önce Steam hesabım çalındı, doğrulama olmasına rağmen e postam ve kullanıcı adım değişmiş yan hesaptan kişiyi buldum çalınmış hesabım;
Hesabımı kurtarmam için Steam ile iletişime nasıl geçebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Steam'de kullandığı kredi kartı bilgileri ve telefon numarası ile de pek ala geri alınabilir ?

Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Bence sen yanlış bilgi verme. Hesabı ilk kullanan kişinin kredi kartı ve telefon numarası bilgisi her şeyden üstün tutulur ve sonradan girilen bilgiler silinerek hesap ilk sahibine teslim edilir :D
 
O da aynısını demiş sanırım.

Aynısını demek isteseydi "İlk mail ve hesabın ilk girdileri başkasındaysa çalar ve geri alamazsınız." dediğim halde böyle bir yorum yapmazdı. Çünkü hesapta ilk kullanan girdiler başkasının elindeyse hesap onun olarak görülür ve sonradan eklenen her şey geçersiz olur. Benim bu şekilde yorum yapma sebebim de hesabın bu bilgileri dediğim gibi başkasının/başkasındaysa hesap geri alınamayacaktır o yüzden kredi kartı veya telefonla geri alınabilirlik bilgisine gerek yoktur aksi halde her türlü alınır zaten ve ortada telefonla geri alınacak kadar basit bir problem olsa arkadaş buraya konu açmazdı zaten diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Hayır aynısını dememiş. Hesabı anlık olarak alabilmekten bahsediyor. Hesabın ilklerine sahip olan kişi hesabın kalıcı sahibi durumunda olur. Yani başkasının ilk mail ve kredi kartına sahip olduğu hesaba sonradan eklenen kredi kartı numara vs. bir işe yaramaz arkadaş aynısını demek isteseydi ilkleri olmayan bir hesabın çalındıktan sonra geri alınamayacağını belirttiğimi anlardı.

Benim arkadaşımada olmuştu hesabın gmalini falan almıştı çalan kişi alışveriş yaptığı kredi kartı bilgilerini ve alışveriş makbuzlarını mail atarak gönderdi ve hesabı geri aldı yalan bilgi vermeyin.
 
Aynısını demek isteseydi "ilk mail ve hesabın ilk girdileri başkasındaysa çalar ve geri alamazsınız." dediğim halde böyle bir yorum yapmazdı. Çünkü hesapta ilk kullanan girdiler başkasının elindeyse hesap onun olarak görülür ve sonradan eklenen her şey geçersiz olur. Benim bu şekilde yorum yapma sebebim de hesabın bu bilgileri dediğim gibi başkasının/başkasındaysa hesap geri alınamayacaktır o yüzden kredi kartı veya telefonla geri alınabilirlik bilgisine gerek yoktur aksi halde her türlü alınır zaten ve ortada telefonla geri alınacak kadar basit bir problem olsa arkadaş buraya konu açmazdı zaten diye düşünüyorum.

Bir dur ağzındaki salyaları sil.
Ne anlatıyorsunuz? Aynı şeyi söylüyorum zaten. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı