BioNTech vurulurken neden sözleşme imzalanıyor?

Öyle bir teknoloji henüz gelişmedi hala anlamıyor musunuz? O teknoloji gelişseydi ortada virüs denilen birşey kalmazdı, ölümler olmazdı ve herkes topyekûn aşı olurdu.
Nasıl gelişmedi? Bu virüsün ailesi zaten biliniyordu, mRNA teknolojisi de uzun yıllardır üzerinde çalışılan bir teknoloji. Aşı bulundu ve topyekun olmaya imkan var zaten şu anda, isteyenler gidip oluyor.
 
@309999 hocam kısaca size bir aşı sunuyoruz ama ileride olacak yan etkilerini tam olarak kestiremediğimiz için sorumluluk kabul etmiyoruz. Aynen böyle anlaşılıyor. Adamlar da kısmen haklılar yapabilecek bir şey yok. Nasip kısmet kimi aşı olmayı körü körüne savunurken kimiside aşı olmamayı körü körüne savunuyor. Milyonlarca kişi aşı oldu ve olmaya devam ediyor. Olmayan da kalabalık bir topluluk bulunuyor. Bu nedenle yorumlara aldanmayın aklınızı kullanarak doğru sonucu bulabileceğinizi düşünüyorum.
 
Nasıl gelişmedi? Bu virüsün ailesi zaten biliniyordu, mRNA teknolojisi de uzun yıllardır üzerinde çalışılan bir teknoloji. Aşı bulundu ve topyekun olmaya imkan var zaten şu anda, isteyenler gidip oluyor.
İngiltere de insanların %90'ı aşılandı ama vakalar patladı buna ne diyeceksin? üstelik full doz aşılarını oldular eksiksiz. Aynı şekilde İsrail de %80 85 aşılanmıştı onlarda da vakalar üst seviyeye çıktı. Bunlar nedense hiç konuşulup, tartışılmıyor. Varsa yoksa aşıyı ol geç faydalı deniliyor. Diğer tarafları GRAM konuşulup tartışma yok.
 
@system32exec Siz o oranları nereden alıyorsunuz ya? :D

97F4DE53-0B03-4772-B0AF-76736E12FAF8.jpeg
CC12368C-59D0-4910-BC17-F095E237D7CC.jpeg
 
Ahahah klasik Google işte ne beklersin. 500 tane gazete, haber, açık oturum izleyin araştırın,eşleştirin tek bi medyaya, noktaya takılı kalmayın ki kaynağa ulaşın. DÜMDÜZ olmak yıpratır,bunaltır,öldürür. Sizler alışmışsınız hazıra konmaya her denilene inanmaya. Sorgulama, araştırma, eşleştirme SIFIR. TEK yönde kalmayın.
 
@system32exec

Aynen Google'ın ülkelerden tek tek toplayıp veri tabanına işlediği veriler yanlış, senin evde oturup bilgisayar başında rastgele yazdığın veriler doğru 😀 Virüsü Bill Gates'in çıkarttığını zanneden kişiler gelip bize sorgulama sıfır diyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı