İnternetin telefonda yavaş olması

Olejan

Decapat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
139
Farklı telefonda internet iyi PC de iyi televizyon da iyi ama kendi telefonum da çok yavaş. Sebebi ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıyı nasıl yapıyorsunuz WİFİ mi Mobil verimi ? Bi anda mı oldu bu durum yoksa uzun süredir mi böyle ? Kullanmış oldugunuz cihazın marka model, yazılım sürümü gibi bilgilerini verin değerlendirme yapalım.
 
Wi-Fi ile 1 haftadır böyle iPhone 12 iOS 14.8
O zaman adım adım gidelim. Öncelikle modem'e reset atıp düzgünce ayarlarını yapın. Daha sonra apple store'da hangi uygulama var bilmiyor android'de network alaylzer gibi bir uygulama vardı o etraftaki wifileri görüp hangi kanalda olduklarını söylüyor. O programdan etrafta kullanılan kanalları görüp ona göre wifi arayüzünden en boş kanalı seçmek gerekiyor. Şunuda belirteyim bazı cihazlar 10. ve üstü kanalları görmüyor bu sebeple 1 - 9 arasında seçmek gerekiyor. Bunu yapın ve kesinlikle önerim her gece yatmadan evvel modemi kapatın sabah açın. Hem uyku kalitenizi artırır hemde modem kafayı rahatlatıyor daha hızlı bağlantı yaparsınız kesintisiz. Yorgun modem kalitesi düşük modemdir memnun etmez. Daha sonrasında problem devam ederse mobil cihazınıza hard reset atın temiz bi format yesin umarım o şekilde düzelir yinede düzelmez ise anakart üzerindeki wifi alıcısında donanım sıkıntısı olmuş demektir ve cihaz servise gitmek durumunda kalır. Herhangibir problem olursa veya kafanıza takılan yazabilirsiniz.
 
aynı sorundan bende muzdaribim . yaklaşık 1-2 haftadır böyle diğer cihazlarda normal çalışıyor ancak benim kullandığım cihazda kullanılmayacak kadar kötü . 3-4 gün önce telefonun bluetooth'unu kapattığım zaman sorun çözülmüştü ancak şimdi bluetooth kapalı olmasına rağmen internet çok kötü durumda
 

Yeni konular

Geri
Yukarı