Half-Life 2 oyununa kaç puan veriyorsunuz?

Güzel ama oyun sana bunu sunmayı beceremiyor. 7 Hour War'ı sadece bi gazete parçasından ve Eli'nin sözünden biliyoruz.
Evet hikayesine odaklanarak yorum attım ama oynanış zamana göre bayağı iyiydi.
 
Bir daha düşündüm de, 5 puanı anca hak ediyor oyun.
Grafikler hala götürür, kötü gelmez.
Oynanış çok sığ bence, silah kullanma hissini vermiyor, vuruş hissi bazı silahlarda fena değil.
Hikayeyi anlatamıyor, etrafa yerleştirmeyi başarılı yaptığını düşünmüyorum.
Bir laboratuvardan ötekine gidiyoruz sadece, gine de oynamayacak bir oyun değil.
 
Half-life'ı gta5 ile kıyaslayan gördüm ben. Bunu yapan kişinin oyunun içindeki sanatı görmesini bekleyemezsin. Zamanının şartları ile değerlendirip 2004 te çıkmasına rağmen ne kadar gelişmiş olduğunu anlamasını, günümüz oyunlarına şekil vermiş bir oyun olduğunı, vuruş hissiyatını, fizik motorunu, lore'unun ne kadar zengin ve geniş olduğunu, atmosferini, hikayesinin ne kadar kaliteli olduğunu anlamasını bekleyemezsin. oyunları puanlayacak kişinin, özellikle eski oyunları puanlayacak kişinin oyun kültürünün belli bir seviyede olması lazım. Eski oyun oynayacaksan, eski zamana göre oynayacaksın. Bunu yapamayan adam oynamasın. Günümüzde çıksa bile en az 8 alır. O da 17 senelik oyun olduğu için. Kendi zamanına göre 10/10 net.
 
Half-life'ı gta5 ile kıyaslayan gördüm ben. Bunu yapan kişinin oyunun içindeki sanatı görmesini bekleyemezsin. Zamanının şartları ile değerlendirip 2004 te çıkmasına rağmen ne kadar gelişmiş olduğunu anlamasını, günümüz oyunlarına şekil vermiş bir oyun olduğunı, vuruş hissiyatını, fizik motorunu, lore'unun ne kadar zengin ve geniş olduğunu, atmosferini, hikayesinin ne kadar kaliteli olduğunu anlamasını bekleyemezsin. oyunları puanlayacak kişinin, özellikle eski oyunları puanlayacak kişinin oyun kültürünün belli bir seviyede olması lazım. Eski oyun oynayacaksan, eski zamana göre oynayacaksın. Bunu yapamayan adam oynamasın. Günümüzde çıksa bile en az 8,5 alır. O da 17 senelik oyun olduğu için. Kendi zamanına göre 10/10 net.
Bilgisayarım kötü olduğu için bir çok eski oyun oynadım yani oyun kültürüm iyi kötü var sizin dediğiniz gruba girmiyorum o zaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı