Saç pudrası saçı döker mi?

295069

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
637
Çözümler
3
Öncelikle herkese iyi forumlar.
18 yaşındayım saçlarım düz ve ince telli yanlarım kısa üstlerim uzun kullanıyorum. Saçlarım çok ince olduğu için hiç şekil almıyor ve sürekli dağınık duruyor.(yüzüme dağılıyor vs.) Saçımın ayrım noktasında gül var o yüzden uzun olan taraf taradığım tarafın tersine düşüyor. Bende bu yüzden saç spreyi kullanıyordum(fön vs. çekmiyorum sadece fön tarağı dedikleri tarakla tarıyorum). Evet işe yarıyor fakat saçlarım aşırı sertleşiyor ve saçımı döktüğünü fark ettim. Bugün saç pudrası denen ürünü aldım evet istediğim gibi saçı şekillendiriyor üstelik taş gibi katı da yapmıyor. Bilen varsa ya da kullanan bu ürün zararlı mı? Saç döker mi? Veya önerisi olan vs.
 
Zararı diğerlerinden daha az. Ben kullanmıyorum ama kız arkadaşımın saçları kısa ve seninki gibi ince telli, gür değil, o kullanıyor. 3 Hafta falan oldu ve saçında şuanda kepek, dökülme, yıpratma gibi zarar verici şeyler olmadı. Zararı spreye ve wax'a göre daha az. Tabii her gün saçlarını yıkaman gerekiyor, illaki o da yıpratır saçı. Saç şekillendiriciler arasında da en iyisi pudra diyebilirim. Hem de daha doğal duruyor.
 
Zararı diğerlerinden daha az. Ben kullanmıyorum ama kız arkadaşımın saçları kısa ve seninki gibi ince telli, gür değil, o kullanıyor. 3 Hafta falan oldu ve saçında şuanda kepek, dökülme, yıpratma gibi zarar verici şeyler olmadı. Zararı spreyden ve wax'a göre daha az. Tabii her gün saçlarını yıkaman gerekiyor, illaki o da yıpratır saçı. Saç şekillendiriciler arasında da en iyisi pudra diyebilirim. Hem de daha doğal duruyor.
Evet doğal duruyor saçlarım yine yumuşak kalıyor. Teşekkürler.
Başka fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
 

Geri
Yukarı