Lenovo Legion 5 i7 10750H'li modeli nasıldır?

Intel şartı yüzünden seçenekler gerçekten çok kısıtlı.

Intel olan: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000004UOU7 (ısınma değerlerini bilmiyorum araştırıp alınabilir gibi duruyor)

AMD olan: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.73.6 (bu Intel olandan daha fazla performans verecektir tahminimce)
Hocam Asus'un TUF modellerinde ciddi anlamda ısınma sorunları var.
 
TUF kullanıyorum Valorantta en fazla 72 derede gördü :D Yeni kasada sorun yok.
ETS ve r6 gibi oyunlarda ısınma çok oluyor ek olarak Tuf serisinde ekran kartlarının tgp değerleri çok düşük. Lenovo 130w kullanırken Tuf 85w kullanıyor.
Tam liste için;
 
ETS ve r6 gibi oyunlarda ısınma çok oluyor ek olarak Tuf serisinde ekran kartlarının tgp değerleri çok düşük. Lenovo 130w kullanırken Tuf 85w kullanıyor.
Tam liste için;
Hocam Legionla karşılaştıramam bile. Fakat ciddi anlamda ısınma sorunları diye bir şey yok. Kullanmadan bilemezsiniz. @Average Turko hocam da TUF kullanıyordu sanırım. Ona da sorabilirsiniz.
 
Hocam Legion'la karşılaştıramam bile. Fakat ciddi anlamda ısınma sorunları diye bir şey yok. Kullanmadan bilemezsiniz. @Average Turko hocam da TUF kullanıyordu sanırım. Ona da sorabilirsiniz.

Soğutma olarak 2020 serisine göre çok daha iyi olabilir ama dediğim gibi tgp olarak ASUS TUF serisinde çok düşük yapıyor. ROG serisinde 130'ları görür iken TUF'da 85W. Monster ise 120W kullanıyor.
 
Aynı şekilde bende AMD karşıtıydım ama son zamanlarda özellikle laptop kısmında çok önemli gelişim kaydetmiş. Bende rog g15 yada L5 rtx 3060 serisini alacağım. Biri r9 5900HX diğeri r7 5800H. Senin gibi düşünen ve son zamanlarda araştırmış biri olarak bence önyargını kırmaya çalışabilirsin. Ha belki pişman olacağım ama bakalım araştırmalarımda 11800h harici intelleri laptopta pek beğenmedim :)
 

Geri
Yukarı