Kardeşin uygunsuz hareketleri nasıl düzeltilir?

Asla şiddetle çözmemelisiniz, sizin için anlık (haftalık, aylık hatta yıllık) olan çözümler onda unutamayacağı hatıralar bırakabilir. Şiddete başvurun önerisinin bu kadar fazla olmasına çok şaşırdım. Aranızda olanları baştan sona konuşup, rahatsız olduğunuz noktaları ona söylerek orta noktada buluşabilirsiniz. Eğer bilgisayar tamamen size ait değilse elbette onun da istekleri olacaktır. Yaşınızın büyük olması onun haklarını kısıtlamamalı. Belirli anlaşmalarla sorun çözülür, sonuçta bu yaşlarda böyle tavırlar sergilemesi normal. Sizden ricam lütfen şiddete başvurmayın.
 
Bu kardeşin virüs bulaştırır bilgisayarına büyük ihtimal. Belki de bulaştırdı da. Oyunları nereden indirdiğini de bilemeyiz. Format atıp şifre değiştir PC'yi garantiye al.
 
Hafif hafif arttırırsam en sonunda ölümüne kadar gider.

Bu boş tavsiyelere kulak asmayın, şiddet ve dayak kardeşinizi ancak sizden soğutur ve uzaklaştırır, bir gün gerçekten ihtiyaç olduğunda size yaklaşmaz ve sonra çok pişman olabilirsiniz. Kesinlikle psikologdan yardım alabilirsiniz önce siz görüşün ve davranışlarını anlatın zaten sizi yönlendirecektir. İnternet oyunlar çizgi film ve videolar çocuklar üzerinde inanılmaz olumsuz etki bırakıyor. Kademeli bir şekilde bunlardan uzaklaştırmaya çalışın telefon tablet ve PC, sadece eğitim amaçlı kullansın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı