3D Tasarım ve Yeni Nesil Oyunlar için Gaming laptop Önerisi

silyveris

Femtopat
Katılım
22 Eylül 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,
3D oyun Tasarımı, animasyon ve render işleri ile uğraşıyorum. Aynı zamanda yeni çıkmış ve çıkacak oyunları uzun süre maksimum kalitede oynatabilecek 17.3 inç bir oyuncu laptopu arayışındayım. 15.000 ile 20.000 TL civarında bütçeye sahibim. Markalar arasında pek bilgim yok. MSI, Casper Excalibur gibi birçok yeni seçenek görüyorum ama artıları eksileri nelerdir bilemiyorum. Bana önerilerde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim.
 
Bunu her zaman söylüyorum bilgisayar alırken hele ki uzun ömürlü alacaksan çok fazla araştırma yapman gerekiyor. Gerekirse birden fazla platform lazım. Ben Excalibur G911i piyasaya çıkmadan çıkıncaya kadar olan süreçte iyice araştırdım uzun ömürlü kullanmak istediğim bir bilgisayar almak istedim bir de ben laptopumu yanımdan ayırmayan biriyim. Aldığım günden itibaren gayet memnunum hem oyun hem iş için ideal. Render süresi etkiledi beni bir inceleme videosunda. Bence güzelce araştır dediğim laptop da sana gidecektir.
 
MSI GL66 Leopard ile Lenovo Legion 5 RTX 3060 arasında çok bir fark göremedim. Siz ne düşünürsünüz? Arada 5 bin TL kadar bir fark var.
 
Monster ve Casper'dan vazgeçtim. MSI için muhatap bulmanın zor olduğunu duydum ancak hâlâ cazip. Yine de başka marka önerilerine açığım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı