Yazı yazdıktan sonra baş parmağın kilitlenmesi

466609

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
2.690
Makaleler
3
Çözümler
26
Yer
İstanbul
Merhaba, öncelikle doktora gideceğim. Ama gitmeden önce bilgi sahibi olmak istiyorum. Bugün okulda yazı yazdıktan sonra baş parmağımı bükmeye çalıştığımda birden takıldığını fark ettim. Sonradan biraz kuvvet arttırınca çıt diye bir ses geldi ve parmağım düzeldi. Bu sorunu parmağımı uzun süre düz şekilde bastırınca yaşıyorum ve sürekli tekrarlıyor. Diğer parmaklarımda sorun yok sadece sağ baş parmağımda var ve gün içinde herhangi bir ağrı olmuyor. Dediğim gibi doktora gideceğim ama neden olduğunu merak ediyorum. Bilgisi olan yazabilir mi? Yaşım 15.
 
Merhaba, öncelikle doktora gideceğim. Ama gitmeden önce bilgi sahibi olmak istiyorum. Bugün okulda yazı yazdıktan sonra baş parmağımı bükmeye çalıştığımda birden takıldığını fark ettim. Sonradan biraz kuvvet arttırınca çıt diye bir ses geldi ve parmağım düzeldi. Bu sorunu parmağımı uzun süre düz şekilde bastırınca yaşıyorum ve sürekli tekrarlıyor. Diğer parmaklarımda sorun yok sadece sağ baş parmağımda var ve gün içinde herhangi bir ağrı olmuyor. Dediğim gibi doktora gideceğim ama neden olduğunu merak ediyorum. Bilgisi olan yazabilir mi?
Çok garip bir şekilde aynı sorun bende de var. Bende soldakinin sesi çokken sağdaki ufaktan ses çıkarıyor ve kitlenmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı