Dell Inspiron 15 sıvı teması sonrası açılmıyor

Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
597
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar. Ben laptopu kapatıp dolaba koydum. Aradan 2-3 saat geçti geldim ve laptop şırıl sıklamdı. Laptopa beklettim kurumasına rağmen açılmıyor fişe taktigimde şarj adaptöründen sanki diit diye bir ses geliyor ama açılmıyor. Garantiye gönderilmesi lazim mi yoksa evde yapılacak bir şey mi? Bu arada laptop Dell Inspiron 15 3593 ve bende az da olsa teknik ve donanım bilen birisiyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterince donanım bilgisine sahip olsaydınız zaten en başından laptopu buzdolabına koymazdınız. Eğer laptopta batarya olmasaydı ve hiç fişe takmamış olsaydınız bir şansınız olabilirdi. Ama cihazda kısa devre olmuş olma ihtimali çok yüksek. Zaten şimdi açılsa bile birkaç gün içinde cihaz oksitlenme yapıp kullanılamaz hale gelir. Cihazın garanti kapsamına girmeyeceğini de söylemek isterim.
 
Laptopu buzdolabına koydun yani?


CX8-wflWwAATpA4.jpg
 
@hursitwww Ego tavan yapmış sizde ilk önce: Konuyu açan kişi dolap yazmış siz bundan nasıl buzdolabı olduğunu anlıyorsunuz?
Burada "Arkadaş buzdolabı yazmamış, nereden çıkardınız?" yazmak yerine "buzdolabı?" yazan kişi mi bana ego tavan yapmış diyor? Ben elbise dolabında ya da diğer dolaplarda kendi kendine ıslanan laptop görmedim çünkü.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı