F1 fanlarındaki artışın nedeni nedir?

Predeous

Decapat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
58
Yer
Molineux
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu yaz herkes F1, Ferrari, leclerc, Max, vettel vb. hayranlığında niye artış oldu? Arkadaşlarımın büyük bir kısmıda F1 meraklısı oldu. Şimdiden yanlış anlamayın F1'e kötü laf etmiyorum.
 
Geçen sene Türkiye'de yarış olması ile herkesin bilgisi oldu F1'den. Ben buna bağlıyorum. Kötü bir şey mi bu peki? Bana göre kötü. Forumda da görebildiğimiz gibi çoğu garip tip türemeye başladı F1'de. Diğer sosyal medya mecralarında bolca görüyorum bu tiplerden.
 
Türkiye de ki yarışlar ses getirdi normal olarak fan sayısı da arttı beni en çok etkiliyen f1 lerin İstanbul turu yapmasıydı.
 
Geçen yıl F1 Türkiye'ye geldi ya, sonra nasıl olduysa birden bire "sayısız" yarışa gittiğini iddia edenler, neredeyse anne karnındayken izlemeye başladığını söyleyenler çıktı ortaya.

Çıksın sorun değil ama futbol holiganlarının buna yönelmesi eski takipçileri delirten bir durum. Bu maalesef Avrupa'da da böyle, eskiden görülmeyen şeyleri yapmaya başladı seyirciler sevmedikleri sürücülere. Kısacası holiganlık ve popülarite bir alanı daha kirletiyor.

Çok değil sadece 2 yıl öncesine kadar her takım destekçisi yan yana rahat oturuyordu, aynı fotoğraf karesinde bir sürü takımı destekleyen kişiler oluyordu. Şimdi bazı yarışlarda tribünlerin bazılarını direkt bir sürücünün destekçisi kapatıyor, aralarına es kaza diğer takım destekçisi otursa muhtemelen eskisi kadar konforlu bir alan sağlanmayacaktır. Artık böyle karışık tribünler azalmaya başlayacak gibi görünüyor.
 
Son düzenleme:
Ne güzel işte kafalarını mağaralarından dışarı çıkarıyorlar. Sorsak hala birçoğu sadece Schumacher - Hakkinen, Schumacher - Raikkonen ve Schumacher - Montoya kapışmalarını hala güzel sözlerle analarlar. Ben kendim F1 ile 2011 Türkiye yarışına gittiğim zaman tanıştım. Babam bir şekilde beni padoğa sokmuştu. Birçok F1 pilotuyla resmim var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı