TurkNet GigaFiber taahhüt bedelini gerçekten karşılıyor mu?

TTnet'den geçiş yapacağım. 120 TL ye kadar karşılıyorlar ama ayda 20 TL şeklinde mi ne ödeme yapacaklarını söylediler. Sanırım ben bana kesilen cayma bedeli faturasını ödeyeceğim onlarda bana ayda 20 TL şeklinde ödeme yapacaklar ben öyle anladım. Sonra 30 gün kalmasına rağmen TTnet'den yüksek bir cayma bedeli çıkınca geçişi 1 ay ertelettim.
 
Faturayı ödüyorsunuz, ödediğiniz faturayı TurkNet'e gönderiyorsunuz ve faturanızda indirim olarak yansıtılıyor. Gigafiber için 480 TL, diğerleri için 120 TL cayma bedeli karşılıyorlar. Diğer operatörlerde de bu şekilde oluyor, size para ödemiyorlar indirim olarak birkaç ay içinde faturaya yansıtıyorlar.
 
@Myk61 hocam şöyle oluyor. TTNET diyelim size 120 TL cayma bedeli çıkarttı o 120 TL'yi 6 aya bölüyorlar 6 ay boyunca 20 TL indirimli fatura ödüyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hiç sorun yaşayan var mı?
Merhaba, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ara ara kesintiler olabiliyor ancak bu kesintiler tamamen bulunduğunuz bölgeye bağlı. Hız değerleride gayet iyi 750-800 Mbps'den aşağı hiç düştüğünü görmedim ve zaten en az 750 Mbps hız garantisi veriyor. Genel olarak kesinlikle denemenizi öneririm bu hizmeti. Zaten taahütsüz bir hizmet.
 
Merhaba, yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ara ara kesintiler olabiliyor ancak bu kesintiler tamamen bulunduğunuz bölgeye bağlı. Hız değerleride gayet iyi 750-800 Mbps'den aşağı hiç düştüğünü görmedim ve zaten en az 750 Mbps hız garantisi veriyor. Genel olarak kesinlikle denemenizi öneririm bu hizmeti. Zaten taahhütsüz bir hizmet.

Bu kesintiler ne kadar süreli kesintiler?
 
Çok sık yaşanıyor mu başka yerlerde de? Ve kesinti yaşadığınızda yardım alma konusunda bir sıkıntı oldu mu?
Bir ara bayağı sık yaşıyordum bu uzun süreli kesintileri ama son 2 aydır hiç kesinti olmadı. Diğer yerleri bilmiyorum maalesef ben kendi bölgem için söylüyorum sadece. Kesintiden sonra yardım alma normal TürkNet kullanıcıları ile aynı (destek kaydı) denilebilir. Ek olarak müşteri hizmetleri var ama pek bilgili oldukları söylenemez. Dediğim gibi kesinlikle denemenizi öneririm yine de bu interneti.
 

Geri
Yukarı