OpenCore Big Sur kurulumunda kilitlenme

Öyle kaldı abi D:
Ekstra olarak 2 şey daha denedim, direk EFI üstüne öteki EFI'ı yapıştırıp hedeftekileri değiştir/değiştirme şeklinde 2 ek şekildede denedim ama hedeftekileri değiştirme orada kaldı, hedetekileri değiştirdede macOS yükle seçeneği yok, direk Windows NVRAM ve bir şeyler yazılan yer varya o kalmıştı, sağlık olsun abi olmuyorsa yapacak bir şey yok, Windows 11 ile devam edeceğim ve VMware üzerinden macOS ile idare edeceğim artık. Çok sağ ol bütün emeklerin için, eğer olur dersen ben hazırladığın dosyaları kurmaya hazırım, ama zor görünüyor, seçim senin. Şimdiye kadar verdiğin tüm emekten Allah razı olsun Ömer abi.
eğer bu işi bırakıcaksanda dediğim gibi abi ayıbı yok en doğal hakkın, sadece yaz buraya haberim olsun, ve sen çok değerli bi insansın kendine iyi bak.
Abi anlamadım liketan bir şey :) bir de sence Hackintosh forumlarına girip genelde konuları çözmüş kişileri etiketlesem bir şeye yarar mı?
 
Son düzenleme:
Bak şimdi flash belleğin içindeki EFI klasörünü sil, verdiğim linkteki EFI dosyasını oraya yapıştır. İndirme linki google Drive Flash belleğinle boot ediyorsun değil mi?
evet abi, bi videoyu izle istersen, yanlışım varsa düzelt.
Senin attığın configlerdede böyle olmuştu abi.
Flashıda şu şekilde hazırladım, içindeki EFI klasörünü sildim, sonrada bu EFI'yi yükledim.
ds bilmemne vardı seninkinde onuda attım içine
 
Not:.DS_store yazan dosyayı görmezden gel.
O video'da sadece önyükleme yaptığını görüyorum, ben EFI klasörünü doğru aktara biliryo musun onu merak ediyorum, ayrıca flash bellekten mi boot ediyorsun?
 

Geri
Yukarı