Türk Telekom altyapısı üzerinden 100 Mbps üstü paketler yayınlandı

İsteyen normal ev kullanıcısına 1400 avustralya dolarına 10Gbit bile veriyorlar. Fiyatı TL'ye çevirmeyin lütfen :) Avustralyada TL kullanmıyoruz.
Yok TL'sinde ücretinde değilim de Avustralya en düşük internet hızına sahip ülke diye biliyordum ben malum coğrafi konumundan dolayı. Şimdi 750 mbps deyince şaşırdım birden.
 
Bu fiyatlar ile satılması çok zor. Bu işten para kazanan veya parası çok olanlar tercih eder.

1Gbps paket alıp 20 Mbps upload verirseniz size oturma kasıyla gülerler. Muhtemelen gelecekte rakibiniz olacak firma simetrik bağlantıyı 100TL'ye satıyor.

1Gbps paket için en az 200 Mbps upload olmalıydı.

Yakında TurkNet'e paketleri açıklar, kıştan çıktıktan sonra deneme amacıyla 200 Mbps pakete geçebilirim.
 
Yok TL'sinde ücretinde değilim de Avustralya en düşük internet hızına sahip ülke diye biliyordum ben malum coğrafi konumundan dolayı. Şimdi 750 Mbps deyince şaşırdım birden.

Doğru, ama kablolar cava ve timor denizinin dibinden geçirilip Singapur'dan Avustralya'nın batısına ve kuzeyine getiriliyor ve büyük okyanusun güney ve kuzeyinden, Avustralya'nın güney ve doğusuna ABD'den bağlanıyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba, Türk Telekom'un 1 Gbps profili bile mevcut. Firmalar isterse verebiliyordu el altından belli kişilere. Fakat verdikleri kişilerde simetrik yani Metro Ethernet olarak verdiği için 1 Gbps Download / 1 Gbps Upload şeklinde oluyordu. Şuanda paylaşılan ölçüde bir profil mevcut değil ya firmalar Metro Ethernet şeklinde alıp hız sınırlaması yapıyor (Düşük olasılık çünkü maliyet fazla) yada birden fazla paket alıp kendi sunucularından tek IP şeklinde çıkarıyor. Bireyselde böyle bir değişiklik olsaydı bunun reklamı gümbür gümbür yapılırdı.

Detaylı Bilgiler: Ürün ve Hizmetler > Kurumsal - Ağ Hizmetleri
 
Şu an GIBIRNet ve NetSpeed bu paketleri yayımladı. Fakat fiyatları aşırı derece gereksiz pahalı. Upload hızlarını konuşmaya gerek yok zaten. En fazla 20 Mbps upload komik.

Eki Görüntüle 1173544

Eki Görüntüle 1173545

TurkNet daha paketleri çıkarmadı fakat TurkNet yüzüden fiyatlar düşebilir. Sonuç olarak 1000/1000 interneti 100 TL sunuyor. Upload hızını açmaz Telekom. @erengore @Ulunay @TeknoFix29

Ne paketi tam olarak? Bunlar zaten yok muydu?
 

Geri
Yukarı