PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Mavi Ekran Hatası

Tamamdır hocam. Corsair kullanmadım fakat Mavi Ekran verdiğine göre Kernel düzeyde çalışıyor gözüküyor.
 
Kaldırıp deneyebilirsiniz.
Şu an kaldırdım. Hiç yüklemeyecek miyim ki bunu? Aldığım mouse'u kullanabilmem için yüklü olması lazım cihazda. Yepyeni bir bilgisayar almışım sorunsuz 1 günüm olmadı....
@Yener K.
Kaldırıp deneyebilirsiniz.
Hocam merhabalar. Yine bir mavi ekran hatası aldım yardımcı olabilir misiniz? Minidump dosyasını paylaşıyorum buyrun.

@Yener K.

Hocam yardımcı olabilir misiniz? @Yener K. @Recep Baltaş @KojiroHyuga04

Hocam tekrar bir hata aldım yardımcı olabilir misiniz? @Yener K.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın Wi-Fi adaptör sürücülerini güncelleyip deneyin. Sıkıntı yapmış gözüküyor.
 
Cihazın Wi-Fi adaptör sürücülerini güncelleyip deneyin. Sıkıntı yapmış gözüküyor.
Direkt olarak indirip üzerine kurmam yeterli olur mu? Öyle yaptım akşam ne kadar sürücü varsa sayfasında indirdim kurdum. Ama günceldi yani zaten wifi sürücüsü. Neden yapmış ki acaba?
 
Tüm ağ sürücülerini tekrar kurup deneyin.
 
Tüm ağ sürücülerini tekrar kurup deneyin.
Mavi ekran hatası düzeldi hocam sanırım. Ancak cihazımın ekranı hala kararıyor.
Tüm ağ sürücülerini tekrar kurup deneyin.
Hocam tekrardan mavi ekran aldım kontrol edebilir misiniz?

@Yener K.
@Recep Baltaş hocam sürekli sürekli mavi ekran almaktan, veya farklı sorunlar yaşamaktan bıkmış durumdayım. Neyin sebep olduğunu da bir türlü anlayamıyorum.
 
Son düzenleme:
Temel sebep bu kez ekran kartı gözüküyor. Sizin bu Corsair yazılımı da Kernel düzeyde çalışıyor. Mobil verisiyon ekran kartlarında bazen sürücü kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Burada eski sürücüler var. 466.11 olanı da deneyebilirsiniz. Eski sürücüyü DDU ile Güvenli Mod`da kaldırın.
 
Temel sebep bu kez ekran kartı gözüküyor. Sizin bu Corsair yazılımı da kernel düzeyde çalışıyor. Mobil verisiyon ekran kartlarında bazen sürücü kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Burada eski sürücüler var. 466.11 olanı da deneyebilirsiniz. Eski sürücüyü DDU ile güvenli Mod'da kaldırın.

Şimdi hocam NVIDIA olan ekran kartını GeForce Experience ile güncelliyorum ve hep temiz kurulum yapıyorum yani alttaki kutucuğu işaretliyorum eskisini kaldırıyor yenisini yüklüyor. Mavi ekran aldıktan sonra eski sürücüyü güvenli modda kaldırdım ve tekrar GeForce programıyla güncelledim dün akşam. 466.11'i neden önerdiniz sorunsuz mu o? Bir de hocam Corsair programı kernel düzey dediniz. Bu ne demek oluyor? Değiştirebileceğimiz bir şey mi? Programı arka planda kapatsam ve başlangıçta açılmasını devre dışı bıraksam sorun çözülür mü? Aktif kullanıyorum çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı