3 doz Sinovac aşı koruması nasıl olur?

İlk 2 dozu Sinovac yaptırdıysanız sonuncuyu bence Biontech yaptırın. Hiç yaptırmadıysanız 2 doz Biontech iyidir. Sinovac ile Biontech arasında dağlar kadar fark var. Sinovacın Delta Plusa karşı koruması oldukça düşük ve ölüm oranları yüksek. Biontech olanlarda hastalık genellikle ya hiç olmuyor ya da hafif geçiyor ve ölüm yok denecek kadar.
 
3 doz Sinovac 1 BioNTech ediyor diye bir rivayet var ama ne kadar doğru bilinmez. Koruyor olsa gerek.

İlk 2 dozu Sinovac yaptırdıysanız sonuncuyu bence BioNTech yaptırın. Hiç yaptırmadıysanız 2 doz BioNTech iyidir. Sinovac ile BioNTech arasında dağlar kadar fark var. Sinovac'ın Delta plusa karşı koruması oldukça düşük ve ölüm oranları yüksek. BioNTech olanlarda ölüm yok denecek kadar.

Yani bakan 2 doz Sinovac 1 doz BioNTech ve 3 doz Sinovac benzer etkiyi gösteriyor dedi. 2 doz BioNTech kadar korur herhalde.
 
Son düzenleme:
Yani bakan 2 doz Sinovac 1 doz BioNTech ve 3 doz Sinovac benzer etkiyi gösteriyor dedi. 2 doz BioNTech kadar korur bence.

2 doz Sinovac ile 1 doz BioNTech 3 doz BioNTech ile benzer etkiyi gösteriyor diye bir açıklama vardı. Boşuna yan etki çekmesine gerek yok bence.

Bende öyle biliyorum 3 doz Sinovac'ta yatış oranı düşük bayağı 1.9 falandı.

%77 koruma sağlıyor çift dozda Delta'ya karşı.

%77 kötü değil bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı