Mağaza ve türevi uygulamalar açılmıyor

Kamar33

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2013
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere şu anda Metro arayüzündeyken mağaza uygulamasına tıkladığımda etrafındaki yuvarlak dönüyor dönüyor Ama sonra aşağıya aatıyor kendini açılmıyor. Microsoftun önerdiği gibi İnternet Explorerı varsayılan tarayıcı yaptım ama sorun düzelmedi. Ben mağaza uygulamasını zaten çok sık kullanan birisi değildim ama sorun çıkmadı başta. Şu windows 8.1 i yüklemeden önceki Güncellemeyi indirmiştim. windowsu açılınca mağaza uygulamasına falan erişemediğim için 8.1 güncellemesini indirememiştim. İlk o zaman farkettim sorunu. Bayağı araştırdım ama sorunun çözümünü bulamadım. Bilen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Saygılar.
 
Ekranın sol alt kısmı > Sağ tık > Komut İstemcisi (Windows Powershell) >

Kod:
sfc /scannow

ve sonra da:

Kod:
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Boşluklu^^

İşlem bitince PC'yi yeniden başlat.
 
Ha onu söylemeyi unuttum. sfc scannow'u denemiştim hocam daha önce. Şimdi direk ikinci kısımdan devam etsem sorun olur mu ? Birde yükleme diski takılı olmalı mı ?
 
Tamam. Eyvallah hocam.

Dostum direk ikinci adımı denedim. Kodu yazdım sizin Xcellerator incelemesini açtım :D Bitirdim sonra bi baktım tamamlamış yeniden başlattım ama sonuç aynı. İkisini birlikte deneyip tekrar burada durumu paylaşırım.

- - - Güncellendi - - -

İki adımı ard arda denememe rağmen sonuç yine aynı malesef..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı