Oyun Laptop Önerisi 3250TL

Graphicer53

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2013
Mesajlar
11
Herkese merhaba millet. Bu ilk mesajım ve bu mesajımda sizlerden bir öneri sunmanızı isteyeceğim. Biliyorum buna benzer birçok konu açıldı ve açılmaya da devam ediyor fakat kullanıcılara bayağı bir öneri sunulunca hangisini seçelim diye kafamız karışıyor. Genel anlamda Msi ge60 serisinin önerildiğini görüyorum.

Bütçem 3250 TL. İstediğim şey klasik olarak ısınmayan güzel bir oyun laptopu. Son zamanlardaki konularda "Hashwell'i bekle" gibi mesajlar yazılmış. Bildiğim kadarıyla da Haswell içeren laptoplar geldi. Mümkünse önereceğiniz laptop Haswell işlemci + SSD içersin ve ekran büyüklüğü +17' olsun.

Ek olarak:
Önereceğiniz laptop ısı sorunu yaratmıyorsa bile 150 TL'ye kadar iyi bir soğutucu önermenizi rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler. :)
 
Kasasından dolayı eleştirilen laptop bu sanırım.
Özellikleri tam benim istediğim türde olduğu için alabilirim. Öneri için teşekkürler. Daha iyisi önerilmez herhalde. :)

Hocam kasadan dolayı eleştirenleride anlamıyorum. Sözüm ona ''Yahu oyun mu oynamak istiyorsun yoksa görücüye falan mı çıkaracaksın?''. Kasa kalitesi olarak normal bir laptobun olabileceği kasa kalitesinden daha iyidir emin ol. Hocam oyun için 3250 liraya bulabileceğin oyun laptobu (ejdarhası) budur. oyunları ultra ayarlarda tam anlamıyla 3 sene karşılar. Ondan sonra ise 3 sene normal ayarlarda oynarsın. :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı