Windows 11'den Windows 10'a geri dönülmeli mi?

  • Konuyu başlatan Hof
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2B
Kasmıyor ve çok da güzel bir tasarımı var. Her şey zordan çok kolay olmuş.
Ben Windows 11 alismadigim icin Windows 10 daha kolay bana.

Sacma buldugum icin biraz, kullanasim yok.

Benchmark testleri yapin. Kendi sistemimde kastigi icin kullanmak istemiyorum.
 
RTM sürümü stabil mi şu an iyi çalışıyor mu kuracağım da bilemedim developer sürümünü kurdum geçenlerde ama pek beğenemedim açıkçası.
 
Ben W11'e geçtiğimden beri oyunda sürekli kapanmalar meydana geldi. Ayrıca format atarken benim 3TB HDD'yi arada sildi sağolsun. Dosyaları geri getirdim ancak başka bir HDD bulmadan da kurtarmak zor. W10 kullananlar bence hiç geçmesin biraz zaman gerekiyor bence. Drag drop bile çalışmıyor, görev yöneticisini alt F4 yaparak açıyorsunuz, ben normalde görev çubuğuna sağ tık yapıp açıyorum, W11 de baya bir şeyler eksik.
 
Ben W11'e geçtiğimden beri oyunda sürekli kapanmalar meydana geldi. Ayrıca format atarken benim 3TB HDD'yi arada sildi sağ olsun. Dosyaları geri getirdim ancak başka bir HDD bulmadan da kurtarmak zor. Windows 10 kullananlar bence hiç geçmesin biraz zaman gerekiyor bence. Drag drop bile çalışmıyor, Görev Yöneticisi'ni alt F4 yaparak açıyorsunuz, ben normalde görev çubuğuna sağ tık yapıp açıyorum, W11 de bayağı bir şeyler eksik.

Ryzen işlemcin var sanırım Ryzen de şu an stabil çalışmadığı söyleniyordu 18 19 Ekim gibi güncelleme gelecekmiş sanırım bununla ilgili.
 
Hayır 10'dan daha hızlı ve stabil çalışmasına. Sizde kastı diye herkeste olacak bir şey yok. Yeni çıkan her şeye boş boş laf atmayı kesin. Bıktım sizin gibi tiplerden.

(Yanlış hatirlamiyorsam) Bundan 7-8 yil once Windows 10 betaydayken kullanmaya başladım ve 4 GB RAM, i3 islemcili Samsung laptopumda bile guzel calisiyordu. O zamandir bu zaman Windows 10 ve GNU/Linux dagitimlari kullandim.

Windows 11, benim Ryzen 3 3200G, 16 GB RAM'li sistemimde kasiyor.

Daha iyileri varken, Windows 11 kullanmamim bir anlami yok su an.
Duzelirse gecerim ama tasarimini da begenmedim.
 
Hadi oradan.
(Yanlış hatirlamiyorsam) bundan 7-8 yil once Windows 10 betaydayken kullanmaya başladım ve 4 GB RAM, i3 islemcili Samsung laptopumda bile guzel calisiyordu. O zamandir bu zaman Windows 10 ve GNU/Linux dagitimlari kullandim.

Windows 11, benim Ryzen 3 3200G, 16 GB RAM'li sistemimde kasiyor.

Daha iyileri varken, Windows 11 kullanmamim bir anlami yok su an.
Duzelirse gecerim ama tasarimini da begenmedim.

Ne hadi oradan? Siz şaka mısınız? Saçma sapan konuşmanın mantığı yok sizde kastı diye herkeste öyle olacak değil.
 

Geri
Yukarı