250 TL TWS kulaklık önerisi

yagami_light

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
825
Çözümler
2
Merhaba dostlar bana 250 Max 300 TL aralığında TWS kulaklık lazım. Her gün uzun süre otobüs ve metroda olduğum için ses yalıtımının biraz iyi olmasını tercih ederim yani isteğim silikondan yana. Ayrıca bu kulaklığı PC ile de kullanabilmeliyim. Bazı modellerde Windows'la iyi çalışmadınığını duydum. Bir süre TaoTronics 79 modelini kullandım ses yalıtmı ve kalite olarak gerçekten çok tatmin ediciydi fakat piyasada bolca model var belki tavsiye ettiğiniz daha iyi bir model olur. Şimdiden teşekkürler.
 
 
 
Alttaki üründe aktif gürültü engelleme var ve silikonlu yapıya sahip, daha alt modeli T13'de tercih edilebilir.

 
Edifier X3 çok zam yedi. Qcy HT03 ve SoundLiberty 97 arasında seçim yapın, HT03'ün stoklar bitmeden almanızı öneririm bu fiyata özelliklerine göre çok uygun.
 
Merhaba hocam özellikleri ve kullanıcı deneyimi hakkında bilgi verebilir misiniz? Veya başka modellerle kıyaslayabilir misiniz? Şu an internet erişimim kısıtlı video izleme imkanım yok maalesef. Şimdiden teşekkürler.

İlk TWS kulaklığım olduğundan kıyaslayamam ama bundan önce JBL T460BT kullanıyordum. Onla kıyaslayacak olursam ses kalitesi aşağı yukarı aynı. Yürüyüş yaparken otobüste vs. çok kullanışlı oluyor. Şarjı 6 saat gidiyor. Kutusunun da 18 saatlik şarj etme kapasitesi var yani Total'de 24 saat kullanabiliyorsun kutuyu şarj ederek. Ter, yağmur sıçramasına karşı koruması var. Mikrofon kalitesi ise orta sesli-sessiz ortamda güzel ama gürültülü ve rüzgarlı ortamda karşı taraf sesimi tam alamadığını söyledi. Silikonlu olduğu için dışarıya ses vermiyor ve içeriye de çok ses almıyor. Kutusu da diğer modellere göre nispeten ufak olduğu için cepte taşırken rahat oluyor. Arama açma, şarkı durdurma ilerletme gibi dokunmatik özellikler var ve güzel çalışıyor. Benim de şimdilik deneyimlerim bu yönde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı