150 TL mekanik hissiyatlı klavye önerisi

AyşeB

Picopat
Katılım
4 Eylül 2021
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba, ucuz 150 TL civarında mekanik hissiyatlı klavye önerebilir misiniz? Pro gamer değilim. Sadece yeni aldığım laptopa dokunmadan cihazı temiz ve diri tutmak için üzmeyecek klavye istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gamenote modellerine bakabilirsiniz.
 
Neden kötü hocam? Sebebini yazamışsınız da.
Frisby alırsanız kalite anlamında bir şey beklemeyin. Frisby gibi markalar Çin'den birkaç dolara markasız ürün alıp üstüne Frisby yazıp satıyorlar. Ancak GameNote Çin'den alınan birkaç dolarlık ürünler gibi değil. GameNote yurt dışında Havit diye bilinen dünya standartlarında ürünler üreten kaliteli bir markanın Türkiyedeki ismi. Frisby ise Türkiye standartlarında üretim yapan Comsis Bilgisayara ait bir marka.
 
Havit de mükemmel bir marka değil hocam, abartmayın o kadar. Tam dediğiniz gibi Çin'den alınan birkaç dolarlık ürünler üretiyorlar kendileri de.
Frisby ile kıyaslandığında bence mükemmel bir marka. Yurt dışında çok incelemesi var ve genel olarak ucuz ve kullanışlı ürünler üretiyor. Tabii ki 100 TL'ye Logitech kalitesi beklenemez bunların bir maliyeti var ancak Havit gibi uygun fiyata, daha dayanıklı marka öneriniz varsa siz de yazabilirsiniz. Ben kendim de kullandığım için ve memnun olduğum için önerdim. Hatta bu yazıyı da o klavyeden yazıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı