500 TL Gaming mouse önerisi

Hocam ama G502 varken de Rampage alınmaz yani bizde ondan bahsediyoruz deminden beri.

Fury Z modeli bence iyi bir model degil. Daha once de defalarca konustuk ayni konu hakkinda. Pwnage Ultra Custom Symm gen1 ile ayni urun oldugu icin bir hype var biraz.

Gen1 ve Gen2 arasindaki fark (sensor, switch, skatez) goz ardi edildigi icin "oooo ayni fabrikada uretiliyor, ayni urun" vs diye gozu kapali savunuluyor bizde.
 
@Shuriken neden alınmazki? Sonuçta Gen1 de gayet iyi özelliklere sahip. 3335 sensör yeterli, Omron 20m de gayet iyi. Ptfe skatezlere de sahip, ayrıca hafifte. Daha ne olsun? Ben kullanıyorum ve memnunum, bence G305'ten daha kaliteli. Hocam Discord'a gelmek ister misiniz? Fikirlerinizi beğeniyorum sizinle sohbet etmeyi çok isterim, bu konuda nick'imi paylaştım, gelmek isterseniz çok sevinirim.
 
Hocam ama G502 varken de Rampage alınmaz yani bizde ondan bahsediyoruz deminden beri.
swarcow/youtube izleyin belki mouse bilginiz biraz gelişir
Zowie 2021'de zaten leş ötesi hiçbir bilginiz olmadan zowie en iyisi falan sanmayın . G502 zaten çöp 140 gram mouse mu olur ? Yine skatez kablo falan hepsi çöp. Eskide kalmış mouselardır g502 ve zowieler. Bu arada evet Xeonayp'ın dediği gibi en iyi kablolu mouse Xm1r ve Xtrfy Mz1'dir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı